Sony – misteriozna najva za sledeći Xperia telefon

Izvesno je da Sony planira da predstavi neki novi proizvod tokom Mobile World kongresa sledeće nedelje, te na to ukazuje i tvit koji se pojavio na Xperia nalogu, a koji sadrži teaser video koji prikazuje korisničku šaku sa koje se slivaju talasi, koji su verovatno simbol za novinu koju sprema kompanija.

PCPress.rs Image

Iako misteriozan po načinu na koji je režiran, video nudi i datum kada će postati jasno o kojem se proizvodu radi, pa se očekuje da 26. februar bude dan kada će se ova misterija okončati. Korisnici samo pretpostavljaju da se radi o novom telefonu, budući da nije lako protumačiti simboliku najnovijeg Sony marketinškog poteza, a u prilog tome ide i činjenica da kompanija nove Xperia uređaje najavljuje upravo na Mobile World kongresu.

Još u septembru prošle godine najavljeno je da Sony planira novi dizajn za Xperia telefone, a koji će označiti početak nove generacije, što je zanimljivo, budući da se telefon u poslednje četiri godine nije puno menjao. Stručnjaci ocenjuju da je kompletan redizajn u ovom trenutku neophodan, budući da su drugi proizvođači već smanjili okvir oko displeja, te se očekuje da i Sony krene u tom pravcu, pa se spekuliše da bi nova Xperia mogla da ima odnos ekrana 18:9, te okvir koji bi bio u skladu sa aktuelnim trendom.

Pročitajte i:  DBrand povukao PS5 Darkplate iz prodaje nakon Sony-jeve pretnje tužbom
Pratite nas na sajtu i društvenim mrežama tokom trajanja #MWC 2018 sajma, kako biste prvi dobili informacije sa lica mesta

Izvor: The Verge

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , ,