Laptop leto 2022

Sony: novi Pico projektor modul

Kompanija Sony predstavila je Pico projektor modul malih dimenzija koji uz pomoć tehnike skeniranja laserskih zraka ostvaruje jasan prikaz visokog kvaliteta i automatski optimizuje sliku bez obzira na udaljenost površine na koju se projektuje, kao i na ugao pod kojim se projektuje.

sony-pico-projector-2014-02-20-03Ovaj modul će omogućiti proizvođačima da grade projektore džepne veličine koji bi mogli da prikazuju slike u odnosu stranica 16:9 i rezolucije 1920×720 piksela. Kombinujući ovaj modul sa Wi-Fi komponentama i baterijom, kompaktni Pico projektor džepnih dimenzija veoma jednostavno projektuje sliku sa vaših pametnih telefona ili tableta, oštrog fokusa u čak većoj rezoluciji na ravne, ali i na zakrivljene površine poput zida ili radnog stola.

Modul pruža jasnu projekciju sa širokim sprektrom boja i visokim kontrastom u poređenju sa dosadašnjim sistemima, dostižući dvostruko veću rezoluciju od HD.  Takođe, pri projektovanju video zapisa obezbeđuje kvalitetniju reprodukciju. Dodatna prednost ovog projektora je i postojanje komponente za ispravljanje distorziranih oblika na projektnoj površini u njihov pravilan oblik.

Sony će nastaviti sa razvojem ovog modula kako bi bio on bio još kompaktniji i intenzivnijeg osvetljenja, sa ciljem da bude dostupniji na tržištu Pico projektora, navodi se u saopštenju.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Sony kreira tim za prezervaciju igara
ERP 2022

Tagovi: , ,