Top50 Glas publike

Sony objavio zvučnik za vrat

Sony je otkrio svoj prvi bežični zvučnik oko vrata sa Dolby Atmos podrškom. Kompanija kaže da SRS-NS7 nudi impresivno iskustvo kućnog bioskopa bez potrebe za sistemom zvučnika za surround zvuk ili pričvršćivanjem slušalica oko glave.

Sony objavio zvučnik za vrat

Zvučnik oko vrata može se povezati sa dva uređaja istovremeno

Za potpuni Dolby Atmos efekat biće vam potreban Sony Bravia XR televizor i uključeni bežični transmiter. Nakon što povežete adapter i uparite ga sa zvučnikom preko Bluetooth-a, pomoću aplikacije 360 Spatial Sound Personalizer možete snimiti fotografiju uha. Aplikacija će proceniti oblik vašeg uha i optimizovati raspored virtuelnih Dolby Atmos zvučnika za vas.

Kompanija kaže da će transmiter takođe smanjiti zaostajanje zvuka kako bi precizno uskladio zvuk i slike. Bežični transmiter WLA-NS7 možete kupiti zasebno i koristiti ga sa nekim Sony slušalicama za isti efekat.

Uz gledanje televizora sa zvučnikom oko vrata, korisnici ga mogu povezati i sa drugim uređajima. Uparite SRS-NS7 sa pametnim telefonom i možete slušati 360 Reality Audio sa podržanih servisa za strimovanje muzike, kao što su Deezer i Tidal. Korisnici takođe mogu povezati uređaj sa računarom ili tabletom. Sony napominje da fleksibilno dizajniran SRS-NS7 uključuje vezu sa više tačaka, što znači da se može povezati sa dva uređaja istovremeno. Dakle, ako slušate muziku sa računara i na vaš telefon dolazi poziv, možete odgovoriti pritiskom na dugme i koristiti ugrađeni mikrofon. Osim toga, SRS-NS7 je otporan na prskanje. SRS-NS7 košta 300 USD, a TV transmiter 60 USD.

Pročitajte i:  Vibrirajući LG Display paneli i zvučnici

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: ,