TrendMicro

Sony počinje sa prodajom zvaničnih maski za PS5

Sony je lansirao svoje zvanične PlayStation maske u pet boja od 55 dolara. One će ići zajedno sa DualSense kontrolerima koje su lansirani ranije ove godine i uvesti tri nove boje u istoj temi inspirisanoj galaksijom.

Sony počinje sa prodajom zvaničnih maski za PS5

Sony PlayStation maske stižu u novih 5 boja

Poklopci konzole i odgovarajući kontroleri će doći u Midnight Black, Cosmic Red, Nova Pink, Starlight Blue i Galactic Purple bojama. Potrebno je da jednostavno uklonite svoje originalne bele poklopce konzole PS5 i pritisnite nove na svoje mesto. Maske za konzole Midnight Black i Cosmic Red PS5 biće dostupne od januara 2022. u određenim regionima, uključujući SAD, Kanadu, Veliku Britaniju, Francusku, Australiju i Kinu. Modeli Nova Pink, Galactic Purple i Starlight Blue biće lansirani na istim lokacijama tokom prve polovine 2022. godine.

Kao što se možda sećate, Sony je nedavno lansirao nove DualSense bežične kontrolere u Cosmic Red i Midnight Black bojama. Sada će takođe objaviti nove kontrolere u druge tri boje za 75 dolara. Podsećanja radi, prošle godine je kompanija pod nazivom PlateStation predstavila zamenske maske za PS5. Međutim, kompanija je naknadno objavila da će otkazati sve porudžbine zbog problema sa patentom i intelektualnom svojinom Sony-ja.

Pročitajte i:  Vibrirajući LG Display paneli i zvučnici

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,