BIZIT 2022

Sony prikazao Xperia Z4 tablet u Barseloni

Sony Mobile Communications predstavio je danas na MWC2015  najlakši i najtanji 10-inčni tablet2 na svetu – Xperia™ Z4 Tablet. Odlikuje ga najsvetliji 2K ekran na svetu među vodećim tablet uređajima, veličina od 10 inča i dugo trajanje baterije koje omogućava do 17 sati gledanja video snimaka.

Xperia-Z4Tablet_2_Bubbles_Horiz-72dpi

 

“Izrađen na uspehu svog prethodnika, želja nam je bila da zadržimo sve kvalitete koji su korisnici najviše voleli kod Xperia Z2 tableta i unapredimo ih kod Z4 tableta” rekao je Dennis van Schie, SVP of Sales&Marketing u Sony Mobile-u. “Korisnici najviše cene one inovacije koje nude pravu vrednost u njihovim životima, tako da smo pažljivo izradili i uzeli u obzir svaki aspekt Z4 tableta kako bi zadovoljio potrebe i najzahtevnijih životnih stilova. Uglađen i lagan, a ipak moćan, sa zabavnim i pametnim produktivnim karakteristikama koje se ističu, Xperia Z4 tablet je izvanredan tablet koji se savršeno ukpala u vaš svakodnevni život. “

Unapređeno zabavno iskustvo gde god se nalazili

Xperia Z4 tablet može se pohvaliti naboljom u klasi Sony tehnologijom i iskustvima koja će osigurati da uživate u zabavi bez premca u pokretu, bez ikakvih kompromisa. Sadrži najsvetliji na svetu 2K ekran među vodećim tabletima dužine 10.1 inča koji nudi impresivno iskustvo gledanja čak i napolju pri direktnoj sunčevoj svetlosti, omogućavajući vam da uživate u omiljenim filmovima i najzanimljivijim video klipovima kristalno jasno, gde god želite.

Pročitajte i:  Sony najavljuje PlayStation Stars, program lojalnosti za igrače

Sony vodeća audio tehnologija osigurava da nikada ne propustite nijedan bit. High-Res Audio reprodukuje zvuk visoke frekvencije do neverovatnih detalja pružajući vam iskustvo studijskog kvaliteta zvuka. DSEE HXTM tehnologija poboljšava verodostojnost vaših muzičkih kolekcija približavajući ih kvalitetu visoke rezolucije. Xperia Z4 tablet podržava tehnologiju digitalnog suzbijanja buke kada vam je potrebno da suzbijete pozadinsku buku. Za kvalitetno bežično slušanje muzike, novi Sony LDACTM kodek prenosi podatke tri puta efikasnije nego Bluetooth.

Xperia Z4 tablet stiže sa 8MP glavnom kamerom i vodećim Sony tehnologijama za pravljenje sjajnih fotografija pri svakom svetlu, kao i 5.1MP širokougaonom prednjom kamerom visokog kvaliteta, sjajnom za selfije i video pozive, koja obezbeđuje da uvek ostanete u kadru.

Nastavite sa igranjem omiljenih PlayStation® 4 igrica gde god se nalazili u kući uz PS4™ Remote Play3. Jednostavno povežite vaš Xperia Z4 tablet sa vašim PS3 putem kućne Wi-Fi mreže koristeći DUALSHOCK®4 Wireless Controller kako ne biste propustili ni minut akcije bez obzira na sobu u kojoj se nalazite. Kako biste se uvek zabavljali, svi Xperia Z4 tablet korisnici će imati koristi od omogućenog pristupa Xperia Lounge Gold aplikaciji koja donosi svet Sony zabave na vrhove vaših prstiju. Pristupite ekskluzivnim takmičenjima i ponudama, budite među prvima koji će probati naše nove aplikacije, i uživati u najnovijim filmovima, TV epizodama i muzici na vašem uređaju.

Pročitajte i:  Sony završava kupovinu Bungie-a

Velika brzina i performanse

Xperia Z4 tablet dolazi opremljen ultra brzim Qualcomm® Snapdragon™ 810 octa-core 64 bitnim procesorom5, tako da možete brže pretraživati i osetiti optimalno grafičko iskustvo na impresivnom 2k ekranu. Bez obzira da li koristite Wi-fi ili 4G LTE konekciju, multi-tasking u pokretu je olakšan – u sekundama skidajte mejl fajlove i uživajte u video streamingu bez odlaganja ili neželjenih prekida. Uz internu memoriju od 32 GB imate ogroman prostor za odlaganje svih važnih fajlova.

Xperia-Z4Tablet_WHITE_PIS_SLIMNESS-72dpi

Bez obzira da li ga koristite za posao ili zabavu, Xperia Z4 tablet nudi moćne performanse. Njegova izdržljivost je impresivna uz omogućavanje do 17 sati gledanja video snimaka bez prestanka. Možete proputovati pola puta oko sveta gledajući filmove na njemu uz samo jedno punjenje baterije. Iskoristite i više uz Sony STAMINA Battery režim koji isključuje pozadinske funkcije kada ih ne koristite kako bi produžio život baterije, tako da možete komforno da provedete dan u slanju mejlova, pretraživanju weba i pokretanju onoliko aplikacija koliko želite bez brige da ćete ostati bez baterije.

Pročitajte i:  PS5 saveti i trikovi: 7 stvari za koje niste znali da PlayStation 5 može da uradi

Superiorna sigurnost i produktivnost

Izbegnite kancelariju i svoj posao ponesite sa sobom uz laganu BKB50 Bluetooth tastaturu koja sadrži namenski ulaz za Xperia Z4 tablet i docking detection, elegantnu ergonomiju sa nagibom od 0-130 stepeni za podesiv komfor, efikasan unos teskta i laptop style touchpad. Dodatno, Xperia Z4 tablet sadrži štampač i projector outputs za potpuno iskustvo poput laptopa. Koristite ga sa tankom i laganom SCR32 maskom koja se savršeno uklapa uz dva promenljiva ugla za udobno kucanje i gledanje na tabletu. Radite bez obzira gde se nalazili uz Xperia Email, Calendar i Contacts aplikacije koje možete sinhronizovati putem Microsoft® Exchange ActiveSync® (EAS) i koristiti svoje omiljene biznis aplikacije iz Android zajednice. Xperia Z4 tablet sadrži proverene bezbednosne mehanizme za zaštitu poverljivih podataka na vašem uređaju, uz poštovanje priznatih i efikasnih Internet, VPN i Wi-Fi bezbednosnih protokola. Kako biste kompletirali vaše povezivanje, BSP60 pametni zvučnik sa povezanošću na samo jedan dodir predstavlja idealnog pratioca sa obavljanje konferencijskih poziva, informisanja i primanja telefonskih notifikacija, sve uz korišćenje glasovnih komandi koje olakšavaju multi-taksing.

 

Xperia Z4 tablet biće dostupan globalno, u 4G LTE i Wi-Fi varijanti od juna 2015.

Za kompletne specifikacije posetite: www.sonymobile.com/global-en/products/tablets/xperia-z4-tablet/specifications

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , , ,