BIZIT 2022

Sony sprema novi PS5 VR headset

Sony konačno nagoveštava kako će se PlayStation VR razvijati za PS5. Proizvođač konzola otkrio je prve detalje potpuno novih PSVR slušalica za svoju najnoviju konzolu, a fokus će biti podjednako usmeren na celokupno iskustvo kao i na vizuelni kvalitet.

PCPress.rs Image

Dramatičan skok performansi

Možete da očekujete dramatične skokove u performansama, uključujući veću rezoluciju, šire vidno polje i bolje praćenje, ali dobićete i novi VR kontroler koji će sadržati elemente DualSense kontrolera i bolju ergonomiju. Nećete samo mahati oko preuređenih Move kontrolera iz 2010. godine. Nove VR naočare će se takođe povezati sa PS5 jednim kablom. Znači, nije bežična, ali bi ipak trebala biti manje zamršena od trenutne postavke višekablovske platforme PSVR.

Nažalost, moraćete da budete strpljivi. Sony je upozorio da 2021. godine nećete videti VR slušalice za PS5 jer je ostalo još puno posla. Ova najava više pokazuje da je Sony i dalje posvećen konsolidaciji VR-a i da će postojati razlog za nadogradnju na novi sistem ako žudite za tim dodatnim uranjanjem u svoje igre.

Pročitajte i:  Sony očekuje sve veću prodaju PS5 konzola

Izvor: Engadget

 

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: