ePlaneta

Sony ukida svoj Sony Rewards program

Postojeći korisnici Sony i PlayStation kreditnih kartica moći će da iskoriste poene do 31. decembra.

PCPress.rs Image

Sony Rewards korisnička podrška će prestati sa radom 14. februara 2025. godine

Sony je najavio da će na kraju ove godine ukinuti svoj nagradni program. Ne, nije reč o PlayStation Stars, programu lojalnosti koji vas nagrađuje digitalnim kolekcionarskim predmetima za ispunjenje određenih zadataka u igri. Takođe, nije reč o ugašenom PlayStation Rewards programu, koji je nudio PSN bonuse za najzagriženije PlayStation igrače. Reč je o ukidanju Sony Rewards programa koji je bio dostupan putem Sony i PlayStation brendiranih Visa kreditnih kartica.

Kompanija je ažurirala FAQ i stranice sa Uslovima i odredbama kako bi odrazila da će Sony Rewards veb sajt i mobilna aplikacija prestati sa radom 31. decembra 2024. godine. Novi članovi neće biti prihvaćeni u program od sada pa nadalje. Postojeći korisnici Sony i PlayStation kartica će i dalje moći da iskoriste poene, pristupe svojim nalozima i podnesu zahteve za bonus poene i kredite putem aplikacije do kraja godine. Međutim, neće moći da šalju fizičke bonus poene i zahteve za kredit putem pošte nakon 21. jula.

Pročitajte i:  Sony ukida svoj program nagrađivanja krajem godine

Sony Rewards program je pokrenut 2017. godine

Pored toga, članovi više neće moći da zarađuju poene kroz ponude ili partnerske ponude. Zatim, neće moći da povezuju svoje naloge sa Sony Store ili Movies Anywhere. Sony Rewards korisnička podrška će prestati sa radom 14. februara 2025. godine. Što se tiče Sony i PlayStation kreditnih kartica, korisnici će biti kontaktirani od strane Comenity Bank u dogledno vreme u vezi sa promenama u programima kreditnih kartica. Moći će da ih koriste do 31. decembra.

Program je pokrenut 2017. godine

Sony Rewards program je pokrenut 2017. godine. Omogućio je korisnicima da prikupljaju dovoljno poena putem Sony ili PlayStation kreditne kartice kako bi ih koristili samo za Sony proizvode. Iskorišćavanje poena za PlayStation igre deluje kao sjajna pogodnost na prvi pogled. Međutim, proces iskorišćavanja je nefleksibilan, a APR za kupovine iznosi visokih 27,99 odsto. Xbox Mastercard, koji je Microsoft uveo prošle godine, ima isti problem, ali APR može biti 20,99 odsto, 26,99 odsto ili 31,99 odsto, u zavisnosti od salda. Takođe, nema povraćaja novca.

Pročitajte i:  Japan pobedio u dvogodišnjem ratu protiv flopi diskova

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *