Top50 Glas publike

Sony uklonio Cyberpunk 2077 iz PlayStation prodavnice

Kompanija Sony je 17. decembra objavila da će svi oni koji su kupili Cyberpunk 2077 moći da dobiju novac natrag, a igra je nakon toga uklonjena iz PlayStation online prodavnice.

PCPress.rs Image

Nakon nedelju dana pritužbi i loših kritika Sony je konačno odustao od dugo očekivane igre. Ističe se da je u pitanju privremena suspenzija, a studio CD Projekt Red, koji je odgovoran za igru, napominje da je do odluke o uklanjanju došlo nakon ozbiljnih razgovora. Sve kupljene kopije, kako digitalne, tako i fizičke, će i dalje dobijati podršku i ažuriranja od kojih se očekuje da reše sve probleme.

Developeri su se pre nekoliko dana izvinili zbog toga što nisu obratili više pažnje na to kako igra funkcioniše na PlayStation 4 i Xbox One konzolama, a igrači su prijavljivali probleme i na drugim platformama, uključujući i najnovije konzole PlayStation 5 i Xbox Series X. CD Projekt Red, koji je u pretprodaji zaradio osam miliona dolara, obećao je zakrpe i rešenja koja bi trebalo da povrate reputaciju i dokažu da se zaista radi o igri decenije.

Pročitajte i:  Microsoft će zadržati Call of Duty na Sony platformama „sve dok bude PlayStation-a za isporuku“

Izvor: The New York Times

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , , ,