SonyPlay Station 3 – FIFA 2010 World Cup turnir na sajmu fudbala

NagradeComTrade SHOP i GameS organizovali su turnir u FIFA 2010 World Cup na Sony PlayStation 3 konzoli, a pobednik koji putuje na Svetsko prvenstvo u Južnoj Africi je Mirko Stojanović.

Fudbalsko prvenstvo je sve bliže, fudbalska groznica je sve jača, pa ni ne čudi sjajna poseta Sajma Fudbala u beogradskom Expo centru. A u njemu su kompanije ComTrade SHOP i GameS organizovale FIFA 2010 World Cup turnir, gde je pobednik dobio priliku da uživo gleda svoje heroje na utakmici Srbija-Nemačka u Južnoj Africi.

Akcija ComTrade SHOP-a i GameS-a trajala je do 22. maja i omogućavala je svakom kupcu PlayStation 3 konzole da učestvuje u nagradnom turniru u FIFA 2010 World Cup za PS3 koji je održan u okviru Sajma Fudbala 22. Maja, u Ekspo centru na Novom Beogradu. Zabavno takmičenje je dalo učesnicima priliku da odmere snage sa prijateljima i drugim takmičarima, ali i da osvoje vredne nagrade koje obuhvataju i Sony PlayStation Portable (PSP) uređaj, kao i dres fudbalske reprezentacije Srbije. Ipak, glavna nagrada je rezervisana za pobednika velikog finala, koji je zbog svoje veštine i umeća osvojio putovanje na utakmicu Srbija-Nemačka koja se u Južnoj Africi održava 18. Juna. Ovako dobre nagrade privukle su veliki broj takmičara, za koje nažalost nije bilo mesta jer je turnir bio ograničen na 64 „elektronska fudbalera“.

Pročitajte i:  WHOIS hakaton 25. i 26. septembra – domenske pretrage u džepu

Nakon celodnevnih mečeva po kup sistemu, kao najbolji izdvojio se Mirko Stojanović, koji je u finalu pobedio Denisa Ivaniša. Denis je kući otišao sa Sony PSP konzolom, a treće mesto je izvojevao Nemanja Smiljević, koji je osvojio originalni dres reprezentacije Srbije.

Detaljne informacije o samom turniru kao i fotografije sa istog možete pogledati na web adresama www.game-s.rs i www.comtradeshop.com.

Facebook komentari:

Tagovi: , , , ,