ePlaneta

Spotify prijavio probleme u radu

Pandemija Korona virusa naterala je ljude da se okrenu daleko masovnijoj upotrebi digitalnih aplikacija nego što je to ranije bio slučaje, pa smo tokom poslednjih pet meseci imali padove ogromnih digitalnih sistema. Poslednji pad u nizu doživeo je Spotify, aplikacija za slušanje muzike.

spotify prijavio probleme u radu

Trajanje pesama svega 10 sekundi

Stigle su loše vesti za korisnike aplikacije Spotify. U SAD-u su jutros korisnici ove aplikacije počeli da prijavljuju probleme sa reprodukcijom pesama koje prestaju nakon 10-ak sekundi. Poznati sajt Down je takođe prijavio probleme, a sam Spotify je celu priču potvrdio na društvenoj mreži Twitter.

Trenutno se čini da se ovi problemi pojavljuju samo u Sjedinjenim Američkim Državama, ali se očekuju da problemi odjedknu šire od američkog kontinenta. Ako vam se čini da je Spotify počeo da propada u poslednje vreme, to nije slučajnost. Pre otprilike mesec dana, izdanje SDK-a na Facebooku je uzrokovalo da Spotify i mnoštvo drugih glavnih aplikacija satima budu u padu. Ne čini se za sada da je to isti problem, ali je definitivno jasno da se nešto dešava u pozadini. Pitanje je da li nešto ozbiljno ne funkcioniše u sistemu Shopify aplikacije, ili jednostavno rade na unapređenjima i testiraju ih.

Pročitajte i:  Spotify lansira novi glas i jezik za svog AI DJ-a

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: