ASUS Zenbook

Spotify za Android započinje testiranje redizajniranog korisničkog interfejsa

Spotify je započeo testiranje redizajniranog library korisničkog interfejsa za Android aplikaciju.

PCPress.rs Image

Novi landing page omogućava brzi pristup svim kategorijama

Ažurirani dizajn već je počeo da se objavljuje za neke korisnike putem ažuriranja na serveru i čini se da je mnogo intuitivniji od trenutnog interfejsa. Prema nedavnom izveštaju Android Police, ažurirani library korisnički interfejs, dostupan je za izabrane korisnike koji koriste verziju 8.6.2.774 aplikacije Spotify na Androidu, koja sadrži nekoliko promena, uključujući nov landing page, koji u jednom fidu prikazuje Playlists, Artists i Albums.

Novi landing page je značajan napredak u odnosu na postojeći library korisnički interfejs, jer vam omogućava brzi pristup svim kategorijama, uključujući podkaste, umesto da vas podrazumevano ograniči na tab Playlists. Objedinjena lista takođe poboljšava funkciju pretraživanja, omogućavajući vam pretraživanje svih kategorija direktno sa glavne library stranice. Zajedno sa objedinjenom listom, ažurirani library korisnički interfejs sada ima lako pristupačno Create playlist dugme u gornjem desnom uglu, dugmad novih kategorija na vrhu fida za brzo filtriranje kroz Playlists, Artists, Albums i Podcasts i novu opciju za prikaz u grid layout-u.

Pročitajte i:  Ako koristite inkognito mode u Chrome-u, Google ima sjajne vesti

Kao što je ranije pomenuto, redizajnirani library korisnički interfejs trenutno radi samo za nekolicinu korisnika i još uvek nema informacija u vezi sa širim uvođenjem. Pored toga, Spotify takođe testira novi interfejs “Now playing”, koji je takođe dostupan samo malom delu korisnika i verovatno je deo server-side testa.

Izvor: Xda-developers

 

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,