SQUID i Huawei pružaju personalizovaniju uslugu vesti u Huawei pretraživaču

SQUID, u saradnji sa kompanijom Huawei, sada pruža personalizovaniju uslugu vesti na početnoj stranici Huawei pretraživača. Korisnik takođe može da bira između sve većeg broja kategorija, od business-a do lifestyle-a. Huawei pretraživač je unapred instaliran na svim Huawei telefonima i sada ga je takođe moguće preuzeti za Android uređaje u Google Play prodavnici, pod nazivom Petal Browser.

PCPress.rs Image

Usluga personalizovanih vesti se može naći na početnoj stranici Huawei pretraživača gde korisnik može da pronađe mešavinu relevantnih vesti iz različitih kategorija vesti i iz širokog spektra pouzdanih izdavača. Korisnik takođe može da odabere različite kategorije poput sporta, zabave, tehnologije i nauke, sveta, podkasta, video snimaka i još mnogo toga tako što će ih odabrati u gornjem delu aplikacije.

Najnovije kategorije koji se sada pokreću su Business i Lifestyle. U Business kategoriji korisnik će pronaći vesti koje su vezane za privatni sektor, kao i događaje i trendove koji se tiču kompanija, lidera, potrošača, industrijskih sektora i još mnogo toga. U kategoriji Lifestyle čitaoci će pronaći inspiraciju za zdrav način života, putovanja, modu, kao i zanimljive priče i video zapise inspirativnih ljudi.

Pročitajte i:  Huawei Watch 4 serija, futurističkog dizajna i vrhunskih materijala, stigla u Srbiju

PCPress.rs Image

“Veoma smo uzbuđeni što radimo sa Huawei pretraživačem i pružamo važne vesti iz pouzdanih izvora u širokom spektru kategorija. Naš cilj je da inspirišemo korisnike da čitaju kvalitetnije novinarstvo i istovremeno pomognemo izdavačima da ostvare veći promet i prihod“, kaže Johan Otelijus, izvršni direktor i osnivač aplikacije SQUID.

 Aplikacija SQUID pruža korisnicima pametnih telefona Huawei vesti i sadržaj na 33 različita jezika, u većini zemalja Evrope i Latinske Amerike. Cilj aplikacije SQUID je da milenijalcima omogući lak pristup zanimljivim i relevantnim vestima iz pouzdanih izvora.

Za HUAWEI uređaje preuzmite HUAWEI pretraživač ovde!

Za sve Android uređaje preuzmite Petal Browser ovde!

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,