Top50 Glas publike

S&T – partner za IT Mobility

Mobilnost sve više donosi prednosti ali i rizike u poslovanju, pa je preporuka da kompanije razviju odgovarajuću mobility strategiju pomoću koje će povećati konkurentnost, unaprediti svoje procese, ali i obezbediti sigurnost podataka koji se nalaze na mobilnim uređajima.

risk

S&T Serbia, kao sistem integratorska i konsultantska kompanija Vam može pružiti podršku u tome – pristupajući mobilnosti u poslovanju na jedan sveobuhvatan način. U saradnji sa svojim cenjenim partnerima – svetski poznatim vendorima – S&T nudi rešenja, uređaje i usluge u domenu mobilnosti – od platforme za aplikacije, samih aplikacija na mobilnim uređajima, mobilnog hardvera, upravljanja mobilnim uređajima (Mobile Device Management), optimizacije mobilnog saobraćaja pa do sigurnosti pri korišćenju mobilnih uređaja i aplikacija.
Promocija koja je trenutno u ponudi je upravo Samsung Knox – sigurnosna funkcionalnost Samsungovih telefona nove generacije koja pruža zaštitu sigurnosti podataka najvišeg nivoa, uz mogućnost razdvajanja i „kontejnerizacije“ službenog od privatnog profila telefona. Ono je implementirano u sam hardver uređaja (iz tog razloga i nije moguće implementirati ovaj softver na uređaje drugih proizvođača), a posebna prednost je u BYOD (Bring Your Own Device) slučajevima, kada korisnik dobija dva odvojena profila (službeni i privatni) među kojima nije moguća razmena podataka. Samsung Knox je nadogradnja MDM rešenja koja pruža dodatnu vrednost za sve korisnike Samsung uređaja.

Promocija traje do 30.06. ove godine i na svaku kupljenu Samsung Knox licencu se dobija jedna gratis. Ukoliko ste zainteresovani, molimo da nas kontaktirate na: mobility@snt.rs.

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , , ,