Top50 Glas publike

Star Wars junaci kao Tamagotchi

Tamagotchi je vrhunac popularnosti doživeo krajem devedesetih godina prošlog veka, pa je donekle definisao čitave generacije, posebno njihov odnos prema tehnologiji.

PCPress.rs Image

Digitalni ljubimac je radio tako što je korisnik reagovao na obaveštenja, i hranio ga , šetao i brinuo o ostalim njegovim potrebama. Zvuci popularne igračke danas mogu ponovo da se čuju, a kroz nove ideje, na jer je Tamagotchi nedavno poprimio oblik nekih vrlo poznatih junaka iz popularne kulture.

U pitanju je školjka sa ljubimcem u obliku R2-D2 robota iz Star Wars serijala, koja se pojavila sredinom 2021. godine. Trend traje već neko vreme, pa se poslednjih godina pojavilo više sličnih proizvoda – na primer Tamagotchi Smart, koji se u odnosu na prethodnike razlikuje po tome što može da se nosi oko ručnog zgloba, kao pametni sat. Ima i neke nove funkcije, poput glasovnih komandi, ali i nove junake o kojima može da se brine.

R2-D2 momenat cilja one koji žive s nostalgijom, pa je tu i Pac-Man verzija. Uspomene su najbolja reklama za nove igračke.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Epic Games vam poklanja Ratove zvezda
SBB

Tagovi: , , , ,