BIZIT Seminar

Steam Deck dobija ažuriranje koje obećava manje buke ventilatora

Valve je počeo da uvodi SteamOS 3.2 za Steam Deck, rešavajući jedan od istaknutijih problema koje su korisnici imali sa ručnim uređajem od njegovog objavljivanja. Ažuriranje uvodi potpuno novu krivu ventilatora kontrolisanu OS-om za koju Valve tvrdi da omogućava unutrašnjem ventilatoru Steam Deck-a da brzo i pametno reaguje na toplotu.

Steam Deck dobija ažuriranje koje obećava manje buke ventilatora

Steam Deck sada ima ceo spisak ažuriranih opcija

Prekomerna buka ventilatora je nešto što mnogi recenzenti pominju u svojim recenzijama Steam Deck-a. U stvari, kada je iFixit počeo da prodaje rezervne delove za ručnu konzolu početkom prošle nedelje, brzo je rasprodao Huaying ventilatorske jedinice. Valve je nabavio ventilatore za Steam Deck od dve kompanije, pri čemu su one iz Huayinga proizvodile manje buke, prema rečima nekih vlasnika.

SteamOS 3.2 takođe uvodi opciju za podešavanje brzine osvežavanja ekrana na ručnom računaru tokom igre. Valve preporučuje vlasnicima Steam Deck-a da pokušaju da podese svoj uređaj na 40Hz. Sada je takođe moguće povećati jačinu zvuka Steam Deck-ovih zvučnika, a kompanija je ubrzala i formatiranje microSD kartica. Ceo spisak promena za SteamOS 3.2 nalazi se na Valve-ovom web sajtu.

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: ,