ePlaneta

Stigao je TIDAL – najbolji zvuk koji te prati svuda sada uz SBB!

TIDAL, vodeća globalna muzička i zabavna striming platforma, od danas je dostupna za SBB korisnike.

PCPress.rs Image

SBB korisnici sada mogu da uživaju u preko 70 miliona pesama svih muzičkih žanrova strane i domaće muzike, hiljadama pažljivo odabranih muzičkih plejlista i u preko 250.000 videa vrhunskog kvaliteta, sve to bez reklama, u online i offline režimu. U TIDAL sadržajima korisnici mogu da uživaju preko mobilnog telefona, tableta, računara, SMART TV-a i Bluetooth uređaja.

Osim zvuka vrhunskog kvaliteta, koji je dostupan u TIDAL Premium paketu, HiFi paket pruža najbolji zvuk bez gubitka izvornog kvaliteta, uz audio tehnologiju Master Quality Authenticated (MQA), Sony 360 Reality Audio i Dolby Atmos, dok su Family paketi namenjeni za do 6 članova porodice.

TIDAL nudi i personalizovane muzičke preporuke i omogućava korisnicima da kreiraju sopstvene audio i video plejliste. Pored muzičkih, dostupni su i ekskluzivni video sadržaji, muzički spotovi, ali i nastupi uživo muzičkih zvezda, intervjui sa njima, podkasti, preslušavanje novih albuma, druženje i upoznavanje sa izvođačima.

TIDAL Premium od danas je sastavni deo EON Premium paketa sa televizijom i internetom, kao i televizijom, internetom i telefonijom.

Pročitajte i:  Upravljajte lako i jednostavno vašim kućnim internetom

Novi i postojeći korisnici EON Light i Full paketa sa televizijom i internetom, kao i televizijom, internetom i telefonijom koji zasnuju ili obnove ugovornu obavezu na 24 meseca, dobijaju promotivno TIDAL Premium u toku trajanja ugovorne obaveze.

TIDAL paketi dostupni su i za sve ostale SBB korisnike putem MojSBB portala.

O platformi TIDAL:

TIDAL je globalna muzička i platforma za zabavu koju su kreirale i koju vode svetske muzičke zvezde, povezuje umetnike i njihove obožavaoce kroz jedinstveni originalni sadržaj i ekskluzivne događaje. Dostupna je u šezdeset jednoj zemlji, a u svom katalogu ima više od 70 miliona pesama i 250.000 videa visokog kvaliteta, zajedno sa originalnim video sadržajima, podkastima, hiljadama plejlista koje su kreirali i novi izvođači putem TIDAL Rising. Uz želju osnivača da stvore održivi model za muzičku industriju, TIDAL je dostupan u Premium i HiFi rezolucijama – što uključuje snimke sa potvrdom kvaliteta (MQA), Sonijeve snimke 360 Realiti Audio i Dolbi Atmos Music.

Za više informacija posetite https://tidal.com

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,