Stigao novi Tesla tablet

Kompanija Comtrade predstavila je najmoćniji model u svojoj Tesla ponudi, Tesla Tablet H785.

TESLA_TABLET_H785_3

Neverovatan ekran, kvalitetna izrada i vrhunske karakteristike kandiduju ga za lidera u klasi tableta sa ekranom od 7,85 inča, kažu iz ove kompanije.

Tesla Tablet H785 ima ekran rezolucije od 2048×1536 piksela, čija IPS tehnologija obezbeđuje dobru vidljivost iz svakog ugla.

Zahvaljujući aluminijumskim površinama, Tesla Tablet H785 je izdržljiv, lagan i ne zagreva se ni pod najvećim opterećenjem, poručuju iz ComTradea.

TESLA_TABLET_H785_2

Tablet ima Intel Bay Trail-CR Z3735F četvorojezgarni procesor, 2 GB radne memorije i radi na Androidu 4.4, a baterija je kapaciteta 4300mAH.

Tesla H785 je stigao i do nas. Za junski broj PC Press-a pripremamo detaljan prikaz, ali to nas ne sprečava da ovde iznesemo prve utiske.

Tablet je gotovo istih gabarita i mase kao stari 785, ekran ima istu dijagonalu od 7,85 inča u formatu 4:3, ali na njemu ima četiri puta više tačaka; uz to, ekran je kvalitetniji, pa je ukupan rezultat primetno bolja slika, manje osetljiva na ugao gledanja (uporediva sa modelom H7).

Pročitajte i:  Tesla vozači neoprezniji zbog Autopilota

Savremeniji i snažniji hardver doneo mu je i bolje performanse: na testu Antutu postigao je više od 32.000 poena, a još bolji rezultat postigao je na testu 3DMark Unlimited: više od 14.000 poena, tako da će biti zanimljiv i gejmerima.

Veća potrošnja snažnijeg hardvera kompenzovana je većom baterijom, pa je autonomija slična kao kod starog modela.

Kamere i ovde imaju 5 Mp (zadnja) i 2 Mp (prednja), ali daju bolje rezultate, naročito pri slabom svetlu; dodajmo tome i bolji inicijalni softverski paket – iako primetno skuplji od starog 785, novi Tesla H785 je odlična kupovina, naravno, za zahtevnije korisnike.

Tesla Tablet H785 će se u prodaji pojaviti danas, 4. maja 2015. Detaljne specifikacije i slike tableta nalaze se u prilogu, a više informacija potražite na www.tesla.info.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , ,