Top50 Glas publike

Stigao zakrivljeni LD OLED TV, dostupan samo u Tehnomaniji

Zakrivljeni OLED televizor kompanije LG stigao je i na naše tržište. Biće dostupan ekskluzivno u prodajnim objektima Tehnomanije.

lgoledNakon više od pet godina istraživanja i razvijanja ekrana sa zakrivljenjem najoptimalnijim za ljudsko oko, kompanija LG je na tržište plasirala televizor koji u potpunosti eliminiše probleme vizuelne distorzije i gubljenja detalja koje je prisutno kod ravnih ekrana. Premijeru je doživeo na ovogodišnjem CES-u, evropsku na sajmu IFA, a sada stiže i u Srbiju.

Televizor ima debljinu od 4,3 milimetra i težak je 17 kilograna, a poseduje WRGB tehnologiju. Zahvaljujući tehnologijama 4-Color Pixels i Color Refiner, LG zakrivljeni OLED televizor emituje oštre i pravilne boje. Naime, svaki piksel emituje crvenu, zelenu, plavu i belu boju, umesto standardne kombinacije crvena/zelena/plava, koja se koristi u drugim OLED ekranima kao i na većini ekrana koji se danas proizvode.

Na našem tržištu biće dostupan model 55EA980V, a cena ovog televizora iznosti 1.499.999 dinara. Dostupan je eksluzivno kod Tehnomanije.

 

Facebook komentari:
Pročitajte i:  LG napravio rastegljivi displej
eFakture

Tagovi: ,