BIZIT 2022

Stigli su pametni koferi

“Nikakvih inovacija na koferima nije bilo decenijama. Mi smo odlučili da ga prilagodimo ovom veku.”- ovim rečima započinju priču kreatori još jedne “pametne” stvari današnjice.

bluesmart

A zašto i ne? Ako je tržite takvo da je traženost za tehnologijom koju je lako umrežiti izuzetno visoka, onda je i putovanje nešto na čemu ozbiljno treba poraditi. Svakako da je sve jeftinijim i frekventnijim letovima svet postao mali, a putovanja popularnija. Trebalo je samo “ubosti žicu” i zavladati tržištem.

Bluesmart  je osmislio jedan kofer sa mnogostrukim funkcijama. Za početak, kofer mora da se umreži sa mobilnim uređajem putem odgovarajuće aplikacije. Mogućnosti koje vlasnik najnovije generacije putnih kofera ima su neizmerno praktične. Ugrađen GPS sistem pomaže da uvek ostanete u koraku sa svojim koferom, i da ga locirate ako to zatreba. Dešava se i više nego često da prilikom utovaranja u avion dođe do zamene, gubljenja, oštećenja prtljaga. Da ne bi došlo do te zabune, kada se ukrcate u avion sve što treba je da proverite da li se vaš kofer nalazi u istom avionu kao i vi.

Pored (već standardnog) GPS sistema, postoji sistem automatskog zaključavanja. Naime, možete putem aplikacije takođe da zaključate svoj kofer, ili ukoliko se kofer i mobilni udalje na određenom rastojanju, on se zaključava automatski. Takođe, veoma praktična funkcija je i mogućnost automatskog merenja težine prtljaga, pa nećete morati da se pitate da li ste i koliko preterali, već ćete preciznu kilažu videti na ekranu svog mobilnog.

Ali, ako vam ni ovo nije sasvim dovoljno, napomenućemo da kofer ima ugrađenu bateriju koju napunite pre kretanja na put, i koja je dovoljno snažna da napuni čak šest uređaja!

Uostalom, sami pogledajte video i vidite koje su to još sjajne performanse ovog futurističkog kofera.

 

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , , , , ,