Stiže Donkey Kong Country 2 za Nintendo Switch Online

Nintendo je ove godine doživeo neverovatan procvat, a sve to duguje proširenju globalne pandemije Korona virusa, kao i nekim popularnim naslovima i konzoli Nintendo Switch. U to ime, Nintendo širi svoju bazu retro igara kojoj možete pristupiti putem servisa Nintendo Switch Online, a ovog puta nam stiže legendarni Donkey Kong Country 2.

donkey kong 2 za nintendo switch online

Nastavak originalnog Donkey Kong Country iz 1995. godine

Kompanija Nintendo najavila je sledeći krug igara koje će biti dodate u stalno rastuću Nintendo Switch Online retro biblioteku igara. Glavni naslov u ovom krugu biće Donkey Kong Country 2, nastavak originalnog Donkey Konga iz 1995. godine, koji je za Nintendo Switch dodat još u julu.

Za ljubitelje drugih Nintendo igara, tu je i Mario Super Picross, igra za super NES konzolu iz 1995. godine koja nikada nije objavljena u Sjedinjenim Američkim Državama. Ako nikada niste igrali ovu igru, Nintendo je postavio i tutorijal kako biste u njoj uživali. Ostale igre su The Keepers Peace i S.C.A.T iz 1990. godine. Sve četiri igre biće dostupne članovima Nintendo Switch Online 23. septembra, čime će biblioteka da se popne na broj od 90 naslova u ponudi.

Pročitajte i:  Mario + Rabbids stiže u velikom stilu

Izvor: The Verge

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: