ASUS Zenbook

Stiže i vodootporni SGS4

Iako je za 20. jun zakazao predstavljanje novih uređaja, Samsung je aktivan i ovih dana. Pored mini verzije Samsunga Galaxy S4, novih Galaxy Tab 3 tableta, sada stiže i Galaxy S4 Active.

00_GT-I9295_Front_gray_Standard_OnlinePrema navodima u zvaničnom saopštenju, radi se o “poslednjem novitetu u Galaxy porodici koji je kreiran sa namerom da zadovolji potrebe aktivnih korisnika koji vole da borave u prirodi”.

Ono zbog čega je ovaj telefon dobio naziv Activ je sertifikovana zaštita od prodora prašine i vode u uređaj (IP67 ).

Kompletno zaptiveno kućište uređaja sprečava prodor čestica prašine i štiti ga od oštećenja u slučaju potapanja do jednog metra dubine u trajanju do 30 minuta, a tu je i vodootporni priključak za slušalice.

„Samsung je iskoristio inovativne karakteristike modela Galaxy S4 i dodao savremene elemente dizajna koji donose dodatnu zaštitu, kako bi kreirao uređaj koji se uklapa u aktivno okruženje i životni stil koji uključuje putovanja i istraživanja“, rekao J.K. Šin, generalni direktor i predsednik Odeljenja za informatičku tehnologiju i mobilne komunikacije u kompaniji Samsung Electronics.

Što se tehničkih karakteristika tiče, tu su četvorojezgarni procesor na 1,9GHz, 5-inčni Full HD ekran, kameru rezolucije 8 megapiksela i prednju od 2 megapiksela, 2GB RAM memorije, a radi na Androidu 4.2.2.

Pročitajte i:  Samsung Galaxy Z Flip3 - Trik telefon

Galaxy S4 Active naći će se u prodaji ovog leta, najpre u Sjedinjenim Američkim Državama i Švedskoj. Biće dostupan u tri boje – urbano siva, ronilačko plava i vatreno narandžasta, a dostupnost boja zavisiće od tržišta.

Facebook komentari:

Tagovi: , ,

2 thoughts on “Stiže i vodootporni SGS4

Comments are closed.