Stiže novi Galaxy Tab A

 

Kompanija Samsung Electronics predstavila je tablet Galaxy Tab A, koji će početkom juna biti dostupan na srpskom tržištu, uz preporučenu maloprodajnu cenu od 38.499 dinara.

SM-T550_006_Dynamic_Gray

Tablet Galaxy Tab A ima 9,7-inčni ekrano sa odnosom stranica 4:3, zadnju kameru od pet megapiksela i prednju od dva megapiksela.

Galaxy Tab A dostupan je u tri varijante. Prva za komunikaciju koristi WiFi, ima 1,2-gigahercni četvorojezgreni procesor, 16 gigabajta za skladištenje podataka i podržava zapisivanje na microSD memorijsku karticu kapaciteta do 128 gigabajta. Druga verzija ima mogućnost LTE veze, s podrškom za mikro SIM karticu. Treća varijanta je model opremljen S-Pen olovkom.

„Galaxy Tab A je lagan tablet modernog izgleda, a njegove snažne performanse su upravo ono što naši korisnici očekuju od linije proizvoda Samsung Galaxy. Novi tablet je ultra lagan i debljine svega sedam i po milimetara, savršeno pristaje u dlan te ga je lako nositi i koristiti. Odnos stranica ekrana je tako dizajniran da uz unapređenu tehnologiju kamere poboljša iskustvo gledanja. Ukratko, Galaxy Tab A korisnicima nudi savršen spoj stila i funkcija po povoljnoj ceni“, rekao je Saša Oravec, direktor telekomunikacija Samsung Electronics za SEAD region.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Nokia T20 tablet u novembru u Srbiji
SBB

Tagovi: , , ,