Stiže novo Among Us ažuriranje

Pre nekoliko meseci, programeri igre Among Us, InnerSloth, otkrili su da je njihova igra za više igrača u stilu mafije postala toliko popularna da su otkazali planove za drugi deo igre. Umesto toga, njihova energija je kompletno usmerena na poboljšanje postojeće igre koja je dostupna na mobilnim uređajima (iOS, Android) i računarima na platformi Steam.

Among us

Objavljena zakrpa za anonimno glasanje

Nakon što su radili na podešavanju nekih neželjenih napada povezanih sa izborima, i ažuriranjem na serveru, tim je pre par dana objavio zakrpu koja dodaje opciju za anonimno glasanje, kao i preklopke za prikaz napretka zadatka, a to može biti uvek, nikad, ili tokom sastanka. Zajedno sa novim kozmetičkim detaljima, dodata je i daltonistička podrška, što je ključna promena pristupačnosti igre koja se uglavnom oslanja na boje, tako da igrači mogu međusobno da se razlikuju.

Ažuriranje koje čekaju mnogi igrači moglo bi da stigne sledećeg meseca. To bi igračima omogućilo da naprave listu prijatelja i prijave kolege koji su toksični ili hakuju igru. Takođe je spomenuta nova mapa u razvoju, koja će biti dostupna besplatno svim igračima, a veća je od trenutne Polus mape. Konačno, u toku je izrada podrške za 12-15 igrača, tako da se jednog dana svi možemo pridružiti igri sa poznatim ličnostima.

Pročitajte i:  Squid Game: Serija i video igre

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: