Top50 Glas publike

Stiže novo rešenje za digitalnu štampu

Epson predstavlja novi štampač za kratke serije nalepnica proizvoda, SurePress L-4533 seriju, koja zamenjuje postojeći L-4033 model. SurePress L-4533 serija nudi unapređeni kvalitet uz bržu štampu i biće predstavljena po prvi put u Evropi, na LabelExpo sajmu u Briselu od 25. do 28. septembra.

PCPress.rs Image

SurePress L-4533 serija je namenjena malim i srednjim štamparijama koje žele rešenje za digitalnu štampu, kao i velikim komercijalnim štamparijama koje žele da prošire svoje poslovanje na polje pakovanja i brendiranja proizvoda. Nova serija štampača je dizajnirana da nudi korisnicima digitalno rešenje koje je lako postaviti i može raditi kratke ili serije srednje veličine komercijalnih nalepnica na velikom broju podloga, omogućavajući im tako brz obrt pojedinačnih porudžbina.

Epson naglašava da L-4533 serija nudi unapređen kvalitet i brzinu štampe, kao i bržu obradu podataka. Štampač L-4533 serija koristi SurePress AQ mastila koja poseduju zelenu i narandžastu kako bi se omogućio širi gamut boja, a takođe i mogućnost za korišćenje belog mastila, što proširuje potencijalnu primenu. AQ mastila su bazirana na vodi i štampač nema nikakve potrebe za hemikalijama, pločama ili filmom, tako da je proces štampe bolji za prirodu.

Pročitajte i:  Epson sumirao godinu i doneo važne zaključke o važnosti održivosti u poslovanju

Epson će takođe predstaviti i mnoge druge štampače na svom štandu tokom LabelExpo sajma. Pored novog SurePress L-4533 modela svi posetioci će biti u prilici da vide i UV verziju pomenutog štampača pod nazivom SurePress L-6034VW, a takođe i mnoge druge proizvode iz ColorWorks, LabelWorks i SureColor SC-S serija.

SurePress L-4533 serija je dostupna od septembra 2017.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,