VMWare

Stiže patch 1.28 za Call of Duty: Modern Warfare

Call of Duty: Modern Warfare konačno će omogućiti mode-specific uninstallation opcije za PC Modern Warfare. Sutrašnji patch, 1.28 izlazi kasno uveče i konačno će vam omogućiti da smanjite apsolutno čudovište koje jede prostor od diska, kakvo je postalo Modern Warfare.

Novi update za Call of Duty: Modern Warfare

Moći ćete da instalirate samo režime igre koje ćete zapravo koristiti. Paul Haile, direktor produkcije za Modern Warfare, objavio je to putem Twittera. Ranije ovog meseca veličina igre je polako došla do tačke da više neće stati na SSD od 250 GB, što je bilo iznenađenje, jer je već bila velika 175 GB pri lansiranju, ali je očigledno postajalo sve veće.

Sa punom kampanjom, co-op mode, i games-as-a-service battle royale, neizbežno je bilo da Modern Warfare postane veći. Ovo je bilo planirano na konzoli, gde su igrači već neko vreme mogli da instaliraju jedan po jedan režim, ali to je karakteristika koju su PC igrači izgubili prelaskom Call of Duty-a sa Steama na Battlenet klijenta. Modern Warfare je nedavno objavio svoju šestu sezonu, koja je dodala dva nova operatera, friendly bat, vožnju metroom i snajpersku pušku koju je naš Morgan Park nazvao „premoćnim laserom smrti“.

Pročitajte i:  Uskoro izlazi novi Call of Duty

Izvor: Pcgamer

Facebook komentari:
PC Press - Telefoni, leto 2020

Tagovi: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.