Stiže Samsung Galaxy Note10+ u Star Wars izdanju

U susret nastavku Star Wars filmskog serijala Ratovi zvezda: Uspon Skajvokera, čija je premijera zakazana za decembar ove godine, kompanija Samsung Electronics je predstavila specijalnu ediciju modela Galaxy Note10+.

PCPress.rs Image

Saradnjom sa produkcijskom kućom Lucasfilm i edicijom koja sadrži specijalno dizajniran telefon, masku, značku namenjenu kolekcionarima, S Pen olovku i bežične slušalice ujedinjene su dve galaksije. Osim toga, paket dolazi sa posebnim temama, animacijama, ikonicama i melodijom koje će kod svih fanova čuvene franšize pokrenuti euforiju.

PCPress.rs Image

Od lansiranja u avgustu ove godine, pametni telefoni Note10+ učinili su milione ljudi širom planete produktivnijim i kreativnijim. Model koji je istovremeno i pravo umetničko delo, kombinuje impresivan dizajn i snažne performance sa efikasnim alatkama i vrhunskom kamerom. Predstavljanjem specijalne edicije, Samsung će inspirisati fanove legendarne franšize da zabeleže sve svoje legendarne trenutke. Za više detalja o specijalnom izdanju, pogledajte ovde.

PCPress.rs Image

Galaxy Note10+ Star Wars specijalna edicija biće dostupna na odabranim tržištima od 10. decembra. Saradnja dve galaksije najavljena je oktobru, dok je nastavak usledio u vidu mini-filma, u čijem je fokusu dečak koji želi da udomi napuštenog psa. Pas neodoljivo podseća na kultnog Čubaku i dečak tokom trajanja filma, koristeći Samsung nosive uređaje, poput Galaxy Note10, Note10+, Watch Active2 i Tab S6, pokušava da ubedi porodicu da ga usvoje.

Pročitajte i:  Najbolji Motorola telefoni za novu školsku godinu

Specijalna edicija će biti dostupna na tržištima Australije, Danske, Finske, Nemačke, Hong Konga, Rusije, Španije, Švedske, Turske, UAE, Velike Britanije i SAD.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , , ,