Stižu nam novi Sony VAIO računari

Kompanija Sony predstavila je četiri nova VAIO računara.

VAIO_Duo_13_lifestyleNajatraktivniji, hibrid model Duo 13 ima Intel i5 procesor, 128GB SSD, Full HD ekran i težak je 1,34 kilograma.

Zahvaljujući Surf Slider funkciji, VAIO Duo 13 može da se koristi uz pomoć tastature, ali ujedno može i da se pretvori u tablet sa ekranom osetljivim na dodir. Za brzo beleženje poruka i podsetnika, dovoljno je samo da iz držača izvadite digitizer stylus olovku i automatski će se pokrenuti Note Anytime for VAIO aplikacija, a funkcija prepoznavanja lica je tu da potvrdi vaš identitet.

Jedan od glavnih aduta veoma kompaktnog VAIO Duo 13 računara jeste i izdržljivost baterije i do 15h bez dodatnog napajanja.

Novi Sony VAIO Duo biće dostupan krajem juna. Preporučena cena je 1599 evra.

Sony VAIO PRO 13 je najlakši ultrabook ekrana dijagonale 13,3inča, napravljen je od Hexa-shell ugljeničnih vlakana i težak je svega 1,060 kg, što ga čini neverovatno izdrživljim i idealnim za aktivan život i duga putovanja.

VAIO_Pro_13_slika 07Ima Intel Core procesor četvrte generacije, podrđku za NFC tehnologije, a jedna od prednosti koje ističu iz kompanije Sony ovog prenosivog računara je i mogućnost stvaranja sopstvene bežične mreže uz pomoć adaptera za napajanje koji ujedno služi i kao ruter. I ovaj model će biti dostupan krajem juna, a njegova cena je 1299 evra.

Pročitajte i:  Kako nabaviti PS5

Pored ova dva, predstavljeni su i Sony VAIO Fit 15 notebook sa ekranom osetljivim na dodir i model bez osetljivog ekrana, Fit 15E, koji će, takođe biti u prodaji od ovog meseca.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,

One thought on “Stižu nam novi Sony VAIO računari

Comments are closed.