Storyblocks lansira alatku „uradi sam“ 

Veština kreiranja video zapisa važna je za svakoga ko objavljuje sadržaj na webu.

PCPress.rs Image

Pomoću Storyblocks Maker-a možete lako da kreirate video zapise za društvene medije

To je neophodno, kako biste mogli da idete u korak sa rastućom globalnom potražnjom za vizuelnim digitalnim sadržajem. Ako vam nedostaju veštine, novi alat mogao bi da vam pomogne da postanete kreativni. Kompanija Storyblocks, pokrenula je Maker, platformu za kreiranje i uređivanje video zapisa. Storyblocks Maker omogućava kompanijama i kreatorima sadržaja brzu proizvodnju video sadržaja, bez nepotrebne složenosti postojećih video editora.

Maker koristi besplatnu biblioteku Storyblocks-a, koja sadrži preko 860.000 snimaka, muzičkih numera i fotografija kojima je moguće pristupiti preko editora. Možete da dodate tekst, animacije, brendiranje, intros I outros, da biste kreirali svoje kratke promotivne video snimke. Besplatna verzija alata Maker omogućava vam prikazivanje video zapisa koji imaju vodeni žig Storyblocks po sredini video snimka. Korisnici mogu da se pretplate na neograničeni pristup za 99 USD godišnje, što omogućava export visoke rezolucije i uklanja vodene žigove. TJ Leonard, izvršni direktor Storyblocks-a rekao je: “Izgradili smo Maker, kako bismo ubrzali i pojednostavili stvaranje videa. Želimo da osnažimo kreativce da iskoriste snagu profesionalnog digitalnog videa da bi razvili svoje poslovanje.”

Maker je zaista jednostavan za upotrebu – ima pojednostavljeni interfejs, a dodavanje teksta, slika ili video zapisa je jednostavno. Za relativno kratko vreme možete napraviti prilično dobar video za Instagram, Facebook ili YouTube. Ako vam je budžet problem u vašoj maloj kompaniji, a potreban vam je profesionalni kreator video zapisa bez skrivenih dodatnih troškova, onda je Storyblocks Maker prava stvar za vas. Pokušajte i impresionirajte se onim što možete stvoriti.

Izvor: Zdnet

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,