Stranger Things portali sve popularniji u igri Fortnite

„Naopaki svet“ stigao je i u Fortnite dimenziju, pa su portali u stilu serije Stranger Things počeli sve češće da se pojavljuju na virtuelnom ostrvu.

PCPress.rs Image

Kada igrač prođe kroz portal svet postaje mračniji, a trenutak pre nego što se onaj koji je iskoristio prolaz teleportuje na neki drugi kraj Fortnite mape. Nije bilo zvaničnih najava saradnje kompanija Epic i Netflix, ali tako veliki projekti obično i počinju sa detaljima kao što su pomenuti portali. Tako se i kuća Johna Wicka misteriozno pojavila u igri, a pre nego i on sam nije postao jedan od novih elemenata.

PCPress.rs Image

Kada je saradnja sa Netflix-om u pitanju, za sada su tu samo Stranger Things portali, ali se očekuje da se saradnja produbi, te da se igračima omogući da kupuju različite predmete iz popularne serije, poput kostima koje u igranoj verziji nose glavni junaci. Tako bi uskoro jedan od neprijatelja mogao da bude i Demogorgon, dok bi Eggo mogao da postane oružje bez kojeg se ne može. Budući da je treća sezona serije Stranger Things zakazana za 4. jul, procenjuje se da je Fortnite napravio važan korak u pravom trenutku.

Pročitajte i:  Netflix će naplaćivati "dodatnog korisnika" od sledeće godine

Izvor: The Verge

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , ,