Dahua

Strauss Adriatic – Primena RPA rešenja u službi zaposlenih

Brzo menjajuće tržište novih tehnologija koje se poslednjih decenija rapidno razvija, od kompanija zahteva agilnost i fleksibilno prilagođavanje novim okolnostima. Kompanije koje posluju sa svrhom i koje su društveno vredne, idu u korak sa njihovim razvitkom i implementiraju najnovija softerska rešenja koja će im omogućiti da se određeni interni zadaci razvijaju mnogo brže i efikasnije, čime pomažu zaposlenima da unaprede proces rada.

Na ovakvim principima počiva i poslovanje kompanije Strauss Adriatic, koja je u saradnji sa kompanijom M&I Systems Group nedavno uspešno implementirala RPA rešenje, odnosno, robotsku automatizaciju procesa koje predstavlja softverske robote ili digitalne asistente koji omogućavaju oponašanje ljudske interakcije na poslovnim aplikacijama.

Verica Teofilović, CFO kompanije Strauss Adriatic, koja je kao članica Upravnog odbora direktora kompanije zadužena za definisanje, implementaciju i prilagođavanje strategije, kao i sprovođenje primene i unapređenja ključnih vrednosti organizacije, vodila je i process RPA implementacije. Uspešno je okupila tim ljudi koji su sa velikim nestrpljenjem očekivali realizaciju softerskih robota koji su sve prisutniji u poslovnoj praksi poslovnih sistema kako u Srbiji, tako i u regionu.

Pročitajte i:  Zašto da kupim i kako da što bolje iskoristim Microsoft 365?

‘’Digitalna transformacija od kompanija zahteva krupne korake kao adekvatne odgovore na predstojeće izazove, a uvođenje RPA rešenja je jedan od prvih koraka ka ovoj avanturi. Interna inicijativa ka ovom projektu prihvaćena je bez imalo sumnje i sa velikim uzbuđenjem. Tim za implementaciju sastavljen od naših zaposlenih i eksperata kompanije M&I Systems Group je zajedničkim snagama vrlo brzo odgovorio velikim očekivanjima menadžmenta kompanije i do kraja izveo projekat, koji po svim parametrima predstavlja izuzetnost kakvu kompanija Strauss Adriatic živi u svim aspektima svog poslovanja’’, istakla je Verica Teofilović.

PCPress.rs Image
Verica Teofilović, CFO kompanije Strauss Adriatic

Strauss Adriatic, koja posluje kao deo matične kompanije Strauss Coffee, je izuzetno agilna kompanija kada je u pitanju primena modernih tehnologija i rado prihvata digitalne transformacije, tako da je proces RPA implementacije bio veoma brz. Benefiti koje će doneti su višestruki, s obzirom na to da se, oponašajući radnje ljudi, digitalni asistenti mogu programirati za obavljanje širokog spektra zadataka kao što su unos i ekstrakcija podataka, manipulacija fajlovima, generisanje izveštaja. Na taj način će repetitivni poslovi biti prepušteni softerskim robotima koji će kompaniji pomoći da bude efikasnija, smanjiće mogućnost grešaka i kreirati vreme za zaposlene u cilju obavljanja kreativnjih i složenijih zadataka. Pored povećanja efektivnosti, primena RPA rešenja će doprineti visokoj automatizaciji poslovnih operacija, uštedi troškova, većoj preciznosti i eliminaciji pikova u procesima, kao i brzoj i kvalitetnoj usklađenosti sa novim zakonskim regulativama, povećavajući kako zadovoljstvo kupaca, tako i zaposlenih.

Pročitajte i:  Upravljanje bankomatima na daljinu uz Vertiv™ Avocent® ADX Platform

Softverski roboti mogu da rade 24/7, sa velikom preciznošću i brzinom, tako da se RPA rešenja mogu primeniti u brojnim sektorima, poput finansija, prodaje, HR-a, proizvodnje i mogu se uspešno integrisati sa drugim sistemima i aplikacijama kako bi se stvorilo sveobuhvatnije rešenje za automatizaciju.

“Ponosna sam što sam na čelu Strauss Adriatic tima koji je bio zadužen za implementaciju RPA rešenja. S obzirom na to da vodim i interni tim za implementaciju, realizaciju i promociju Strauss Svrhe tokom 2023. godine, koja je kao osnovni cilj definisala jačanje društvene zajednice kroz inspirisanje i negovanje odnosa koji počivaju na porodičnim principima, odnosno edukaciji, radnoj etici i društvenom ponašanju, realizacija RPA je jedan stepenik više u ostvarenju ovog ambicioznog i plemenitog zadatka”, zaključuje Verica Teofilović.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,