Strawberry Energy i UNICEF pokrenuli inovativan način doniranja

Kompanija Strawberry Energy, pionir u razvoju pametnih IoT uređaja i smart city rešenja, u saradnji sa UNICEF-om, kreirala je prvu Pametnu klupu sa mogućnošću beskontaktnog doniranja.

PCPress.rs Image Donirajte prislanjanjem kartice na čitač Pametne klupe

Svako ko poseti UNICEF-ovu Pametnu klupu na Topličinom vencu (ispred Muzeja primenjenih umetnosti) imaće mogućnost da učini dobro delo: da brzo i lako donira željeni iznos u samo dva koraka – odabirom sume koju želi da donira i prislanjanjem kartice na pametni čitač. Građanima je na ovaj način omogućeno da podrže zdravije i srećnije odrastanje svakog deteta i mlade osobe, optimalan razvoj u ranom detinjstvu, kvalitetno i inkluzivno obrazovanje, odgovarajuću socijalnu zaštitu, kao i socijalno uključivanje marginalizovane dece i adolescenata.

PCPress.rs Image

Ovo inovativno rešenje postalo je dostupno u godini kada je Srbija napravila veliki skok na rang-listi Svetskog indeksa davanja koji svake godine objavljuje Charity Aid fondacija (CAF) – sa 123. mesta Srbija se popela na 49. mesto. Zahvaljujući novim tehnologijama i digitalizaciji otvaraju se nove mogućnosti za pomoć najugroženijima.

PCPress.rs Image

Postavljanje i doniranje putem Pametnih klupa jedan je od načina da budemo solidarniji, pomažemo ugroženima i probudimo zajedništvo kroz korišćenje pametnih rešenja.

Izvor: UNICEF Srbija

Facebook komentari:
PC Press Studio

Tagovi: , , ,