Ikotek

Student medicine hirurški implantirao Bluetooth uređaj u uvo da bi varao na završnom ispitu

Student medicine u Indiji bio je pod lupom nakon što je navodno uhvaćen kako vara sa mikro Bluetooth uređajem za koji se veruje da mu je hirurški implantiran u uvo.

PCPress.rs Image

Bio je to studentov poslednji pokušaj da položi ispit nakon što je više puta padao

Bio je to poslednji studentov pokušaj da polože ispit nakon što ga je više puta padao od prijema na koledž pre 11 godina. Student privatnog medicinskog koledža pojavio se na ispitu na Memorijalnom medicinskom koledžu Mahatma Gandhi, a kod njega je pronađen mobilni telefon u unutrašnjem džepu pantalona koji je bio povezan sa Bluetooth uređajem. Polagao je ispit iz opšte medicine sa još 13 drugih kada je univerzitetski tim izvršio iznenadnu proveru i zatekao jednog studenta sa mobilnim telefonom, a drugog sa Bluetooth uređajem. Uređaji su oduzeti i oduzeti su im listovi za odgovore.

Nakon ispitivanja od strane zvaničnika koledža, jedan zvaničnik je navodno rekao da je jedan od studenata imao mikro Bluetooth uređaj u boji kože koji mu je fiksirao ORL hirurg u uvo. Još jedan student je uhvaćen sa malim SIM uređajem i mikro Bluetooth uređajem, ali je rekao vlastima na fakultetu da nije hirurški umetnut i da se može ukloniti iglom. Nakon završetka istrage biće utvrđeno da li slučaj zaslužuje policijsku tužbu zbog upotrebe nepoštenih sredstava na ispitu.

Izvor: Independent

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,