Cove

Super Bomberman potpuno besplatan na Stadia servisu

Već drugu godinu, Google-ov servis za prenos strima igara Stadia dodaje još igara i olakšava igranje bez plaćanja. Prva besplatna igra objavljena za uslugu bila je Destiny 2, a sada ima još jednog pratioca za više igrača: Super Bomberman R Online. Sve što vam treba je Stadia nalog, koji je potpuno besplatan. Na Android-u ili u pregledaču Chrome trebali biste moći da kliknete na ovu vezu da biste odmah pokrenuli igru ako ste prijavljeni na taj nalog.

PCPress.rs Image

Odličan naslov i prilika za dobijanje novih igrača

Bomberman je posebno prikladan naslov za besplatne igre, s obzirom na to da ima režim battle royale igre sa 64 igrača koji je ekskluzivan za Stadiju, a njegovo predvorje bi možda bilo teško ispuniti da je svaki igrač morao da plati. Inače, to je ažurirani 3D prikaz igre Bomberman za polaganje bombi i navigaciju lavirintom koju mnogi igrači već znaju, a koja je takođe objavljena na Nintendo Switchu 2017. godine.

Prva godina Stadie bila je teška, pre svega zbog troškova plaćanja unapred na vašem TV-u ili telefonu i dugog čekanja na igre i funkcije koje je Google obećao pre pokretanja usluge. Besplatno dodavanje Destiny 2 prošlog meseca bio je veliki korak u pravom smeru. I iako možda ne toliko poznat, Super Bomberman R Online dodaje još jednu opciju za uživanje igrača bez potrebe da ulažu u pretplatničku uslugu Stadia, Stadia Pro ili da unapred kupuju bilo koje igre. Google kaže da ima velike planove za Stadiu 2021. godine, tako da u budućnosti očekujte više funkcija i besplatnih igara.

Izvor: The Verge

 

 

Facebook komentari:
Data centri 2022

Tagovi: