ASUS ROG Flow

Super Mario enciklopedija

Super Mario enciklopedija na engleskom jeziku očekuje se 23. oktobra, a predstavlja štivo koje prati tri decenije dugo postojanje među Nintendo video-igrama.

Originalna knjiga izašla je u Japanu 2015. godine, a na osnovu podataka o pretprodaji na Amazon-u, engleska verzija se očekivala još u junu prošle godine, ali je izdanje odloženo bez ikakvog objašnjenja. Ipak, Super Mario Encyclopedia se ponovo pojavila među proizvodima na prodajnom sajtu, a sa novim datumom objavljivanja, te već može da se naruči po ceni od 39,99 dolara. Verzije na nemačkom i španskom objavljene su još u oktobru prošle godine, a izdavač Dark Horse Comics, te kompanija Nintendo, ni tom prilikom nisu objasnili zašto ljubitelji ove video-igre sa engleskog govornog područja nisu dobili izdanje na svom maternjem jeziku.

Japanska verzija ima 256 strana sa sadržajima iz 17 Super Mario video-igara, od prve do Super Mario 3D World, te sadrži intervju sa producentom Takashi Tezukom, kao i savete za igranje, te lokacije svakog novčića, zvezde, sunca i pečurke.

Pročitajte i:  SpaceX uživo: Nova serija Starlink satelita

Izvor: The Verge

Pogledajte i: Video nadzor – projektovanje video analitike
Facebook komentari:
BIZIT Seminar

Tagovi: , , , ,