ePlaneta

Super Mario Maker 2: Gradi svoju igru

Super Mario Maker 2 pozvao je sve ljubitelje ove igre da se ujedine u iskustvu koje im dozvoljava da igraju, samostalno kreiraju i sa drugim igračima dele Mario scenarije iz svojih snova. Savršen ambijent za ljubitelje ove, ali i drugih vintage igara dostupan je samo u okviru Nintendo Switch-a.

PCPress.rs Image

Tako se Super Mario Maker 2 bitno razlikuje od originalne „napravi sam svog Maria“ igre, pa je Nintendo najavio i niz novih opcija, a među njima je co-op način igranja, koji igračima omogućava kreiranje novih nivoa tokom igre, te će kreirane nivoe na istoj konzoli moći da igra do dvoje igrača, a ako se presele na online platformu – čak četvoro. Pored toga će igra dobiti i niz novih tema – zimsku, pustinjsku i šumsku – potom noćni mod, u okviru kojeg se menja način na koji funkcionišu neki aspekti igre, te dodatne junake poput Red Yoshi i Angry Sun.

Igra je najavljena za 28. jun, te igrači imaju još vremena da se pripreme, a do tada mogu da uživaju u Nintendo promotivnom videu koji ilustruje neke od pomenutih novina.

Pročitajte i:  Super Mario Party Jamboree stiže na Nintendo Switch

Izvor: The Verge

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,