N Central domination

Superheroji na renesansnim slikama

Fotograf Saša Goldberger prikazao je na izložbi u Parizu kako bi superheroji i likovi iz „Ratova zvezda” izgledali u 16. veku pozirajući renesansnim slikarima.

1

Izložba „Super Flamands” Saše Goldbergera održana je od 13. do 16. novembra u galeriji pariskog Grand Palaisa. Fotograf je ovaj projekat pripremao preko dve godine, a u njega je bilo uključeno još 12 osoba koje su se pobrinule da šminka, kosa, kostimi i specijalni efekti budu odgovarajući.31

„Dosta posla smo odradili pre i tokom snimanja”, objasnio je Goldberger, „potom su moje kolege retušeri pomogli da dobijem perfekciju za kojom sam tragao u ovom projektu”.

4

Ova ekipa je imala veliki zadatak, ali se zato i lepo zabavila. Fotograf je opisao kako je to izgledalo: „Bilo je neverovatno, kao da oživljavamo san. Vidite ispred sebe Halka i zamolite ga da izgleda romantično dok vam pozira – to je prosto ludo. Džoker je takođe ostavio veliki utisak na mene. Pretrpeo je tri sata  šminkanja da bi na kraju izgledao kao Hit Ledžer u filmu Mračni vitez”.

Pročitajte i:  Star Wars: Knights of the Old Republic je odložen na neodređeno vreme

14

Vodeći računa o svim detaljima, Goldbergerov tim se potrudio da modeli izgledaju što sličnije glumcima koji su tumačili slavne superheroje i likove iz naučnofantastičnih dela. Nama se dopada realizacija ovog „renesansnog” projekta, a vama?

3

SuperHerosFlamands_Catwoman_RGB1998_014

Izvor: Artie

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , ,