Superiorniji hardver za Galaxy S9

U avgustu se pisalo da je Samsung kupio sve raspoložive Snapdragon 845 čipove od Qualcomm-a, a za proizvodnju modela  Galaxy S9 i S9+, da bi početkom oktobra bilo objavljeno da će i nova serija biti prodata Samsung-u za proizvodnju S9 serije.

PCPress.rs Image

Samsung Galaxy S9, biće prvi premijum telefon ove južnokorejske kompanije u 2018. godini, te će imati težak zadatak da impresionira kupce popularnog brenda. Prema najnovijim glasinama, Galaxy S9 i njegova XL varijanta Galaxy S9+, predstavljaće evoluciju prethodnog modela, bar kad je spoljni izgled u pitanju. U Samsung-u su već ranije koristili ovu strategiju kod modela Galaxy S7, koji je opet rafinirana verzija Galaxy S6 modela.  Spekuliše se da će Samsung isti princip primeniti i kod Galaxy S9 i S9+ modela, te je moguće da će S9 imati isti okvir kao i prethodni model, ali se tu sličnosti između Galaxy S9 i S8 modela završavaju, budući da će novi model biti opremljen superiornijom tehnologijom.

S 9 I S 9+ modeli biće sastavljeni od najboljih komponenti koje u industriji trenutno postoje, a informacije o kupovini Snapdragon 845 čipova koji će raditi u kombinaciji sa 6 GB RAM-a govore u prilog tome. Budući da Galaxy S8 and S8+ rade sa Snapdragon 835 i 4GB RAM-a, performanse novog modela biće daleko bolje nego kod prethodnog modela.

Pročitajte i:  Digitalni ključevi automobila uskoro dostupni

Kamera kod Galaxy S9 i S9+ će, navodno, takođe biti bitno poboljšana, te će ekran biti 4K rezolucije, zahvaljujući čemu će ovi pametni modeli moći da podržavaju elemente virtuelne i proširene stvarnosti. Iako nije prošlo mnogo vremena od aprila, kada je izašao model S8, od Galaxy S9 i S9+ se ipak puno očekuje, te će dva telefona značiti kako simboličnu, tako i evolucionu nadogradnju dizajna, a očekuje se da će revolucija na polju hardvera biti onakva kakvu jedan premijum model i zaslužuje.

Izvor: GSM Arena, inquisitr.com

Facebook komentari:

Tagovi: , , , , ,