BIZIT 2022

Superteza: Internet Explorer po želji

PCPress.rs ImageAko na prvom susretu sa Internet Explorer-om 8 preskočite donošenje važnih odluka, imate i dalje šansu da se naknadno pozabavite njima. Zbog čega vam ovaj browser postavlja sva ona pitanja, zašto Bing, a ne Google, kakva je korist od akceleratora, zašto (ne) preuzimati dodatke – pročitajte u novom Supertezinom tutorijalu: Internet Explorer 8 – prvi susret.

Za pregled sadržaja na Internetu, koristimo browser-e, programe koji su u stanju da prikažu Internet sadržaje i izvršavaju (sve veće) zahteve korisnika. Internet Explorer je savremen i veoma moćan browser, koji se besplatno isporučuje uz Windows 7. Kako podesti ovaj program prilikom prvog pokretanja (ili kasnije) naučićete u novom Supertezinom tutorijalu. Pored toga, Internet Explorer nudi i neke nove mogućnosti. Kako steći naviku i iskoristiti neke od prednosti, pročitajte u tutorijalu Internet Explorer – stare i nove navike.

PCPress.rs Image
Kakva je korist od akceleratora?

Na stranama bloga www.superteza.com očekuje vas i mnogo drugih korisnih sadržaja i uputstava za rad sa operativnim sistemom Windows 7.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Microsoft i Amazon obustavili planove za izgradnju data centara u Irskoj
eFakture

Tagovi: , , , , , , , , ,