Top50 2020 - Proglašenje pobednika

Svetsko prvenstvo na klik

Svake četiri godine svet zahvati fudbalska euforija, i tek kad počne Svetsko prvenstvo shvatimo koliko je to informacija. Upravo zato vam predstavljamo aplikaciju „Kick It & Qlik It“ koja vam pruža mnoštvo informacija, od istorije pobeda i poraza fudbalskih timova, bodovanja, kaznenih poena, do praćenja statusa vaših omiljenih timova i igrača, i još mnogo toga!

Adacta-1Analitika nalazi sve veću primenu u svakom segmentu našeg života, pa i u sportu. Jednostavno, cifre ne lažu. S obzirom na to da je QlikView, po oceni Gartner i drugih vodećih kuća, vrhunsko analitičko oruđe za istraživanje i otkrivanje podataka, tzv. QlikView Business Discovery, bilo je logično i da se dokaže na polju praćenja sporta.  Razvijanjem aplikacija za praćenje i analiziranje fudbalskog prvenstva u Brazilu na jedan atraktivan način demonstirana je višestruka primena ovog alata.

Sve što vam je potrebno od statističkih podataka, informacija i zanimljivosti nalazi se u okviru ove aplikacije. Podaci su prikazani na vrlo pristupačan i zabavan način čime se prenosi i dočarava atmosfera prvenstva.  Korišćenje je veoma jednostavno jer se informacije mogu dobiti jednostavnim klikom na željeno polje. Naravno, veoma brzo i lako se mogu izvršiti komparacije i analize timova.

Pročitajte i:  Telenor uvodi neograničeni mobilni internet za svoje korisnike

Kako bi aplikacija bila što jednostavnija za korišćenje, koriste se tri boje – zelena, bela i siva. Klikom na izabrano polje, ono se boji u zeleno a sve informacije vezane za izbor boje se u belo, dok se informacije koje nisu povezane boje u sivo. Dugme Clear, na vrhu ekrana, omogućava vam da obrišete unete kriterijume i započnete novu pretragu.

Ne dozvolite da vam i jedna informacija sa ovog Svetskog prvenstva promakne pomoću QlikView aplikacije „Kick It & Qlik It“. Uživajte u najvažnijoj sporednoj stvari na svetu!

adacta

http://www.qlikview.com/kickitandqlikit

(Objavljeno u časopisu connect#42)

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , ,