Top50 Glas publike

Svi gradovi koje je Motorola posetila u 2020.

Krajem svake godine poptuno je prirodno da se okrenemo iza sebe i sumiramo sve ono što smo postigli. Godina iza nas bila je prepuna izazova i mnogi su se našli u potpuno neistraženoj teritoriji. Kompanija Motorola nije bila nikakav izuzetak, i novonastala situacija koja nas je sve pogodila zahtevala je potpunu promenu načina rada i preduzimanje svih mera kako bi zaposleni bili potpuno zaštićeni i motivisani da nastave da postižu zajedničke ciljeve.

PCPress.rs Image

Motorola zahvaljuje korisnicima, partnerima i zaposlenima

Zahvaljujući timskom duhu, razvili smo nove načine izrade telefona i učinili naš dobavljački lanac znatno robusnijim i fleksibilnijim kako bismo izašli u susret svim potrebama Motorola korisnika, ali i našim zaposlenima. Ako bismo morali da izaberemo jednu reč koja bi nas definisala u ovom periodu, onda bi to svakako bila izdržljivost jer nastavljamo da napredujem uprkos situaciji u kojoj se našla cela planeta jer znamo da zajedno možemo da rešimo svaki problem na koji naiđemo.

Rezultat Motorola izdržljivosti najbolje oslikavaju brojna dostignuća koja smo ove godine postigli na globalnom nivou, ali i ona koja smo ostvarili u Srbiji. Od lansiranja nove verzije telefona na preklop, modela razr 5G i predstavljanja edge+ smartfona, prvog premijum Motorola telefona nakon nekoliko godina pauze, pa sve do brojnih akcija koje smo pokrenuli u Srbiji.

Pročitajte i:  Motorola Edge 30 Neo - Purpurno maleno

PCPress.rs Image

Kao globalna kompanija, Motorola veruje da je 2020. godina bila jedinstvena prilika da iskaže dodatnu odgovornost i pruži potpunu podršku lokalnim zajednicama tokom veoma teškog perioda. Jedan od ključnih prioriteta svakako je bilo jačanje povezanosti među ljudima, ali i saradnja sa lokalnim zajednicama u Srbiji.

Uspešna akcija „Motorola Gradovi“

U okviru akcije „Motorola Gradovi“, nagrađivali smo nove vlasnike Motorola telefona, ali i sve žitelje gradova u kojima je ova akcija sprovedena jer razumemo važnost ulaganja u budućnost. Žiteljima Zrenjanina poklonili smo kućicu za igru najmlađih, dok će u Smederevu, u najužem centru grada biti postavljena brendirana gumirana podloga na igralištu, takođe namenjena najmlađima. Zahvaljujući odličnoj saradnji sa lokalnim samoupravama, u Užicu smo postavili klupe za odmor, dok će u Kraljevu takođe biti postavljene klupe za odmor u centralnoj gradskoj zoni.

PCPress.rs Image

Stanovnici Šapca će uskoro dobiti veoma zanimljiv i lep mural koji će naslikati čuvena akademska slikarka Jelena Gavrilović, koja na zidove zgrada prenosi svet svoje mašte i svojim talentom ih obogaćuje i udahnjuje im novi život. Zahvaljujući odličnoj saradnji sa teniskim asom Filipom Krajinovićem i našoj predanosti promociji tenisa, u Somboru smo kompletno opremili tri teniska terena u Teniskom klubu Žak, iz kog je Krajinović i potekao.

Pročitajte i:  Tri razloga zašto je Motorola ThinkPhone najbezbedniji telefon koji trenutno možete da kupite

Najveći deo svog uspeha, kompanija Motorola duguje svojim partnerima i lojalnim korisnicima. Zato koristimo ovu priliku da vam se zahvalimo na konstantnoj podršci i iskrenom partnerstvu i poželimo vam da u 2021. godini budete zdravi, bezbedni i uvek povezani sa najdražima.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: