TAG Media – prvi predstavnik Srbije u ICMF

Agencija TAG Media iz Beograda postala je prvi član International Content Marketing Foruma iz naše zemlje, globalnog udruženja agencija koje se bave content marketingom.

_MG_9903TAG Media postala je punopravni član udruženja International Content Marketing Forum (ICMF), osnovanog radi unapređenja content marketinga, relativno novog segmenta marketinških komunikacija fokusiranog na stvaranje kvalitetnih sadržaja i njihovu distribuciju putem klasičnih i novih medija, sa ciljem promocije kompanija i proizvoda.

ICMF okuplja predstavnike nacionalnih udruženja za content marketing i pojedinačne agencije iz 18 zemalja – od Velike Britanije i SAD do Rusije i Nemačke, a od ovog meseca im se pridružila i Srbija.

„Vrednost tržišta content marketinga raste svakim danom, i na globalnom nivou je dostigla 15 milijardi dolara. Imajući u vidu da se mi već preko 10 godina bavimo produkcijom kvalitetnih sadržaja za sve medije, logičan korak u daljem razvoju naše kompanije bilo je pristupanje asocijaciji kao što je ICMF. Članstvo u ICMF-u ćemo iskoristiti za sticanje novih znanja, povezivanje sa kompanijama, kao i za kontinuiranu promociju novih alata i rešenja na polju content marketinga“, objašnjava Veljko Radosavljević, direktor razvoja agencije TAG Media, koji je predstavljao ovu kompaniju na nedavno održanom sastanku ICMF u Minhenu.

„Zajednički cilj svih članova ICMF-a je razmena znanja i iskustava, prepoznavanje najboljih praksi i projekata, povezivanje profesionalaca koji se bave ovom specifičnom granom marketinga i negovanje najviših profesionalnih standarda u kreiranju brendiranog sadržaja“, izjavio je Michael Höflich, predsednik nemačkog udruženja Forum Corporate Publishing, najvećeg udruženja za content marketing koje okuplja 108 kompanija.

 

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: