Takmičenje za najbolju Android aplikaciju

appGedžet i hi-tech zajednica Gedžet Godine™ organizuje novi projekat – Takmičenje za NAJBOLJU Android Aplikaciju – Gimme The App™ 2012.
Svi zainteresovani programeri, dizajneri ili kreativni ljudi, koji su spremni za ulazak u svet aplikacija mogu da se prijave na web adresi http://app.gedzetgodine.com. Pobedniku sleduje novčana nagrada u iznosu od $1000, kao i promocija i publikacija aplikacije na Google Play Store-u. Prijave za takmičenje traju do 15. juna 2012. godine.

Nagradni fond izgleda ovako:
1. MESTO$1000
2. MESTO$250
3. MESTO$100
Nakon završetka takmičenja stručni žiri kompanija Oivivio i Pingvinko Networks će odabrati pobednike. Autori prijavljenih app-ova će potpisati ugovor sa Oivivio d.o.o.  koji će regulisati transfer autorskih prava i promotivnu kampanju vezanu za prodaju aplikacije.

Najbolje aplikacije će biti promovisane od strane firmi Oivivio i Pingvinko Networks, koje će uložiti neophodna sredstva za promociju aplikacije i njeno trajno pozicioniranje na globalnom nivou u okviru Android Marketa, ali i na globalnim portalima za app-ove, kao i korišćenjem svih promotivnih sredstava i partnerstava koje kompanije Oivivio i Pingvinko Networks poseduju.

Pročitajte i:  Netflix izbacio "Play something" za korinike Android platforme

Poželjno je da glavni jezik aplikacije bude engleski, ali se za takmičenje mogu prijaviti i aplikacije na srpskom jeziku ako autor smatra da ta aplikacija može ostvariti uspeh na domaćem tržištu.

Facebook komentari:

Tagovi: , , , , ,