Tanja Tatomirović u Forbsovom Savetu za komunikacije

Forbsov Savet za komunikacije primio je Tanju Tatomirović kao najnovijeg člana svoje zajednice koja se sastoji od stručnjaka iz oblasti komunikacija, marketinga i odnosa sa javnošću . Tanja, koja je rukovodilac komunikacija u Microsoftu za CEE Multi-Country region, u Savetu za komunikacije će imati priliku da dobije pristup raznovrsnim povlasticama i resursima, uključujući i mogućnost da objavljuje članke na sajtu Forbsa.

PCPress.rs Image

Tim povodom, Tanja Tatomirović izjavila je da je izuzetno počastvovana pozivom da se pridruži Savetu. Tanja dalje navodi kako smatra da je to sjajna prilika putem koje profesija odnosa s javnošću i komunikacija može još više da se istakne i da igra veću ulogu u široj zajednici. Tanja dalje navodi da su odnosi sa javnošću važni sa mnogih aspekata, a da te odnose Forbs, kao i kompletan tim Majkrosofta u Srbiji, neguje i unapređuje.

Skot Gerber, osnivač Forbsovih Saveta, rekao je: “Čast nam je da poželimo dobrodošlicu u zajednicu Tanji Tatomirović. Naša misija sa Forbsovim Savetima je da okupimo uspešne profesionalce iz svih industrija, stvarajući tako proverenu mrežu koja se vodi društvenim kapitalom i pomaže svakom članu da ostvari još veći uticaj na poslovni svet.”

Forbsov Savet za komunikacije kombinuje inovativni i visoko-personalizovani pristup menadžmentu zajednice, iza koga stoji tim sastavljen od članova Saveta mladih preduzetnika, koji imaju pristup mnogim resursima i pogodnost korišćenja svetskog uticaja Forbsa. Kao rezultat toga, članovi Forbsovih Saveta dobijaju pristup ljudima, pogodnostima i znanjima koji su im potrebni da razvijaju svoje poslovanje, kao i kontakt osobu iz redova članstva koja u funkciji pridruženog člana tima pruža personalizovanu podršku.

Izvor: Bizlife

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Microsoft ukida OneDrive za Windows 7, 8 i 8.1

Tagovi: , , , , , , ,