N Central domination

TechnoBank 2010 u hotelu "Continental-Beograd" 14. i 15. aprila

teshnobank-2010 Jubilarni deseti forum i izložba bankarskih tehnologija “Technobank 2010” održaće se 14. i 15. aprila 2010. u hotelu “Continental-Beograd” i posvećen je platnim transakcijama putem bankarskih kartica uz primenu savremenih ICT tehnologija.

Desetogodišnjica skupa biće obeležena temom: “Technobank 2010 na početku još jedne dekade inovacija u bankarskim i maloprodajnim (retail) tehnologijama u jugoistočnoj Evropi“.

Neke od tema konferencije su: ICT bezbednosni aspekti u bankama, Nove vizije identifikacije i autentifikacije korisnika banaka, Upravljanje rizicima, Rešenja protiv krađe identiteta, Berzanski finasijski sistemi, Standardizacija sistema bezbednosti u bankarskim operacijama, Savremene ICT bankarske infrastrukture, Fizička i tehnička bezbednost u bankarskom okruženju… U izložbenom delu predstaviće se: Sistemi multiaplikativnih platnih kartica, beskontaktni POS terminali, kartice lojaliteta, poklon kartice, kartice sa slikama, M-payment sistemi, 3D sigurnosni sistemi za bezbedne e-commerce sisteme, novi POS terminali i bankomati i slično.

Savremeni tokovi novca diktiraju iznalaženje najefikasnijih metoda i sredstava plaćanja, a efikasno elektronsko bankarstvo je od prioritetne važnosti. Upravo je pružanje usluga, izgradnja i održavanje infrastrukture neophodne za funkcionisanje poslova sa platnim karticama u finansijskom i bankarskom poslovanju cilj ovakvih skupova na kojima sa zajedničkim interesima nastupaju banke i informatičke kuće iz Srbije. Desetogodišnjicu Technobank-a obeležiće i nagrade za:

OSCARD 2010 – nagrada za doprinos razvoju kartičnog poslovanja u Srbiji u prethodnoj godini

Banking Technology Award 2010 – za izbor najboljeg bankarskog tehnološkog rešenja koje je prezentovano na Konferenciji

Retail Technology Award 2010 – za izbor najboljeg tehnološkog rešenja za trgovce, koje je predstavljeno na Konferenciji Technobank 2010.

Organizatori skupa su: ASIT-Asocijacija za računarstvo, informatiku, telekomunikacije i nove medije – pod pokroviteljstvom Narodne Banke Srbije, i Privredne komore Srbije, Ministarstva finansija Republike Srbije i Udruženjem banaka Srbije

TechnoBank 2010

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,