BIZIT 2022

Tehnologija Gigabyte Ultra Durable 5 osvojila nagradu „Best of Computex 2012“ Tom’s Hardware-a

PCPress.rs ImageGigabyte Technology Co. Ltd je objavio da je tehnologija Gigabyte Ultra Durable 5, koja koristi nagrađivana IR3550 PowIRstage integrisana kola, osvojila nagradu “Best of Computex 2012″ čuvenog sajta Tom’s Hardware. Nagrada je data u kategoriji „Systems and Components Innovation”, i objavljena je na sajtu Tom’s Hardware, na adresi www.tomshardware.com/picturestory/597-computex-awards.html.

tehnologija Gigabyte Ultra Durable 5 uključuje komponente sposobne za rad pri visokim naponima u zoni oko procesora, u koje spadaju najviše rankirana i nagrađivana integrisana kola IR3550 PowIRstage International Rectifier-a, dvostruko više bakra u na štampanoj ploči i feritna jezgra normirana za rad do 60 A, koja u kombinaciji mogu da obezbede do 60° C više radne temperature u odnosu na tradicionalne matične ploče. Primenjena na nizu novih matičnih ploča zasnovanih na čipsetu Intel X79 i Z77 Express, tehnologija Gigabyte Ultra Durable 5 je sledeći evolutivni korak u dizajnu kvalitetnih matičnih ploča.

“Izuzetno smo zadovoljni nagradom ‘Best of Computex 2012’ koju smo dobili od Tom’s Hardware-a, jer je Ultra Durable 5 naša najvažnija nova tehnologija u ovoj godini”, komentar je Henry Kao, potpredsednika Gigabyte-ovog odeljenja za matične ploče. “Imali smo overklokabilne procesore Intel K na umu dok smo dizajnirali Ultra Durable 5 zonu oko procesora, i ova nagrada pruža odlično priznanje za sav rad koji je uložen u naš novi dizajn naponske jedinice.”

“Sviđa nam se Gigabyte-ovo obećanje da sa PowIRstage IR3550, koji se nalazi na svim matičnim pločama sa tehnologijom Ultra Durable 5 (UD5), povećava efikasnost i poboljšava stabilnost. Ovo je posebno važno za overklokerske sisteme, gde UD5 podiže lestvicu za sisteme koji su hlađeni vodom. Ovakvi sistemi možda više neće ni zahtevati ventilator za procesor, koji danas mora da se koristi za hlađenje regulatora napona.” rekao je Benjamin Kraft, generalni urednik Tom’s Hardware Nemačka, predstavljajuči Tom’s Hardware worldwide na Computex-u.

 

Izvor: Gigabyte

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , ,