Top50 Glas publike

Telefon kao simbol prestiža: iPhone XS Max za preko 8.000 dolara

Ruska kompanija Caviar, koja proizvodi prilagođene iPhone modele, te im dodaje zlatne ploče i druge elemente za koje smatra da bi mogli da privuku kupce velike platežne moći, predstavila je svoju najnoviju seriju, koja prilagođene iPhone modele podiže na potpuno novi nivo.

PCPress.rs Image

Naime, radi se o novom Caviar konceptu, koji je poneo pomalo neobično ime – Grand Complications Skeleton, te na iPhone XS i XS Max modele donosi i ručni sat. Tako oni koji ne znaju šta bi sa novcem mogu da svoj najnoviji iPhone XS pretvore u pink-zlatni mehanički sat za samo 6.490 dolara, dok je titanijum verzija nešto povoljnija, te može da se dobije za 6.320 dolara. Ljubitelji luksuza kojima ni ovo nije dovoljno mogu da izaberu najnoviji Caviar model u crno-zlatnoj varijanti, a po ceni od 7.160 dolara, koji je savršen za one koji su oduvek sanjali da postanu Bond agenti. Najskuplji je prilagođeni iPhone XS Max koji košta tričavih 8.080 dolara.

PCPress.rs Image

Kreatori ističu da elementi ručnog sata simbolišu uspon tehnologije, te ono po čemu je Caviar prepoznatljiv, a to je spoj prošlosti i budućnosti u najluksuznijem mogućem pakovanju.

Pročitajte i:  Apple povećava cene popravke za starije iPhone uređaje od 1. marta

Izvor: Mashable

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , ,