Top50 Glas publike

Telefon koji omogućava besprekoran gejming u pokretu

Iako su elektronski sportovi stekli popularnost tek sredinom 2000-ih, takmičenja su se odigravala još davnih 1980-ih godina. Kako je tehnologija napredovala, igranje igrica se sa račnara i konzola postepeno prebacivalo na mobilne telefone, što je ponekad bilo veoma nepraktično zbog slabih procesora i malih ekrana. Međutim, vrhunska mobilna tehnologija 21. veka je doprinela tome da danas možete uživati u gejmingu gde god da se nalazite, a sve to pomoću uređaja koji vam pored šaka, staje i u džep.

PCPress.rs Image

Najbolji među najboljima za ovakvu vrstu zabave jeste Galaxy Z Fold3, koji se odlikuje fenomenalnim performansama, ali i dizajnom. Ovo je najtanji Galaxy Fold telefon koji poseduje ekran od 6.2 inča sa spoljne strane i omogućava udobno korišćenje čak i pomoću jedne ruke, a kada se rasklopi, otkriva masivni 7.6-inčni Infinity Flex Display ekran i pruža vrhunski užitak gledanja i igranja. Celokupnom iskustvu dodatno doprinosi i dizajn kamere na glavnom ekranu, koja nestaje čim se 22.5:18 AMOLED Infinity Flex ekran upali, što pruža bolji vizuelni užitak i doprinosi fokusu na igru.

Pročitajte i:  Vodeći brendovi pametnih telefona za 2022. prema izveštaju Canalysa

PCPress.rs Image

Strastveni gejmeri takođe odlično znaju koliko je važna preciznost, ali i preglednost. Svaki pokret i akcija koji se dese u neočekivanom trenutku traže oštro oko, brzu reakciju i naravno, pogodak, a s obzirom na to da je neverovatna brzina osvežavanja od 120Hz jedan od glavnih aduta ovog uređaja, izuzetno glatko iskustvo korišćenja telefona i igranja igrica neće izostati.

Takođe, koristeći Eco tehnologiju prikaza, ekran je 29% svetliji dok istovremeno troši manje energije, pa samim tim omogućava celodnevno uživanje u omiljenim igricama i mobilnim aktivnostima. Baterija od 4400mAh je dvostruko pametna, pa pored toga što je namenjena za ceo dan ili noć, može se dopuniti i preko brzog punjenja od 25W ili brzog bežičnog punjača.

PCPress.rs Image

Za najveće fanove gejminga sada je moguće da budu zvezde takmičenja u elektronskim sportovima u realnom vremenu, a sve to uz pomoć 5G mreže. Gejm striming usluga zasnovana na Hatch Cloud-u dozvoljava istraživanje više od 100 sjajnih mobilnih igrica, dok se takmičarska tabela rangiranja menja munjevitom brzinom.

Na kraju, korisnici mogu da naprave i personalizovane prečice za ponovno otvaranje bilo koje aplikacije rada zahvaljujući App Fair funkciji. Uz pomoć ove funkcije omogućeno je nesmetano menjanje aplikacija, bez potrebe odlaska na glavni meni koji omogućava novi Galaxy Z Fold3 Taskbar, pa ukoliko u nekom trenutku prekinete igru, uvek se vrlo brzo i lako možete vratiti u svoj virtuelni svet i ostvariti još jednu pobedu u nizu.

Pročitajte i:  Galaxy Z Fold 5 (možda) donosi bolje kamere S-Pen slot

PCPress.rs Image

Na osnovu svih navedenih karakteristika, ali i mogućnosti potpunog uživanja u korišćenju ovog uređaja, Galaxy Z Fold3 je postao sinonim za kvalitet, a kako bez kvalitetnog uređaja nema dobre zabave, on je ujedno i telefon sa kog ćete želeti da osvajate nove trofeje.

Da bi još bolje izrazio gejmerski, moderan i urban stil, telefon se može pronaći u tri veoma atraktivne nijanse kao što su fantomska crna, fantomska zelena i fantomska srebrna, a kako biste se bolje upoznali sa svim specifikacijama uređaja, kliknite na ovaj link!

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , ,