TrendMicro

Telegram pokreće premium pretplate

Izvrši direktor Telegrama je potvrdio da će Telegram Premium biti lansiran kasnije u junu.

PCPress.rs Image

Telegram dobija novi plan pretplate najkasnije do kraja juna. Izvršni direktor aplikacije je ukazao da se aplikacija prvenstveno finansira kroz pretplate a ne kroz reklame. Promena u paketima podrazumeva da se za do sada postojeće funkcije neće ništa plaćati ali za nove biće potrebna pretplata.

Telegram planira da svaki mesec uvodi nove promene koje će privlačiti nove korisnike ali i pretplatnike. Nove funkcije su uglavnom fokusirane na brzinu i resurse. Telegram je ukazao da se povećanjem broja funkcija i brzine povećavaju troškovi. Kroz pretplatu se zapravo samo pokrivaju već novo otvoreni troškovi.

Ovakav stav i izjava je veoma prihvatljiva javnosti. Može se reći da Telegram ima veoma delotvoran marketing i to upravo zahvaljujući njihovoj transparentnosti koja nedostaje drugim mrežama. Iako je Telegram najavio premium pakete i promene, ne gubi korisnike. Ne samo što ih ne gubi već se svakim danom povećava broj novih korisnika za razliku od Netflix-a. Da li uspeh Telegrama upravo leži u njihovoj iskrenosti?

Pročitajte i:  Netflix otvara sopstveni game studio

Izvor: Indiatoday

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,