BIZIT 2022

Telegroup na Gitexu 2014

TeleGroup je u periodu ovog oktobra učestvovao na tradicionalnoj nedelji tehnologija „GITEX 2014“, koja se po 34-ti put održala u Dubaiju.

Telegroup na Gitexu 2014
Telegroup na Gitexu 2014

Ove godine je GITEX okupio oko 1300 izlagača iz celog sveta i preko 100.000 posetilaca iz 150 zemalja. U organizaciji Privredne komore Srbije, nekoliko kompanija iz Srbije je na nacionalnom štandu predstavilo svoja najnovija tehnološka rešenja.

Kompanija TeleGroup ostvarila je značajan broj uspostavljenih kontakata i relacija sa kompanijama sa Bliskog istoka i iz Afrike. U fokusu kompanije su bila rešenja specijalizovana za isporuku video i multimedijalnog sadržaja (IPTV, OTT, VoD…). Predstavljena je multiscreen softverska platforma namenjena servis provajderima, koja krajnjim korisnicima omogućava konzumiranje video sadržaja u realnom vremenu na različitim uređajima . Takođe ova platforma video servis provajderima omogućava očuvanje investicije distribuiranjem zaštićenog video sadržaja.

Veliku pažnju privukla je AgroLIFE softverska aplikacija, bazirana na GIS tehnologiji, specijlizovana za automatizovano upravljanje procesima poljoprivredne proizvodnje i svim vrstama zemljišta. Agronomima i vlasnicima poljoprivrednih dobara ova aplikacija omogućava da na efektivan način planiraju, organizuju i upravljaju kompleksnim procesima proizvodnje uz istovremeno povećanje prinosa, ukupnih prihoda i smanjenje operativnih troškova.  TeleGroup je od nedavno većinski vlasnik kompanije Greensoft, koja je razvila ovo rešenje i uspešno ga implementira na regionalnom tržištu sa ciljem daljeg plasmana na globalno tržište.

Pored toga predstavljena su integrisana rešenja za hotele koja uključuju satelitske sisteme i bežično povezivanje u funkciji obezbeđivanja brze internet konekcije zatim sisteme za objedinjene komunikacije, IPTV i Digital Signage rešenja, video konferencijske sisteme kao i Smart Room i Hotel Management Sisteme.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: