BIZIT 2022

TeleGroup – zaštita biznisa na konferenciji Infosec 2017

Rezervišite svoje mesto na petoj po redu Infosec konferenciji koja će se održati 25. aprila u etno naselju Vrdnička kula na Vrdniku. Na ovogodišnjoj Infosec konferenciji saznaćete kako da zaštitite svoj biznis od sve većih sajber pretnji i kako da pravilno reagujete pre, tokom i nakon napada.

2017-04-10

Danas postoje dve vrste kompanija: one koje su napadnute, a toga nisu svesne, i one koje su svesne, a nemaju dovoljne mehanizme zaštite. Dođite i saznajte od stručnjaka kompanija TeleGroup, Cisco, F5, Imperva i Radware kako da smanjite bezbednosne rizike, sačuvate materijalne resurse i što je još važnije reputaciju vašeg biznisa.

TeleGroup Infosec konferencija je pokrenuta sa ciljem podizanja niova informacione bezbednosti regiona zapadnog Balkana i postala je jedan od najznačajnijih IT Security događaja na ovim prostorima. Kao IT kompanija koja se bavi sigurnosnim tehnologijama, želeli smo da podržimo napore regionalnih IT asocijacija u skretanju pažnje državnim strukturama i široj javnosti o informacionoj bezbednosti kao najznačajnijem resursu svake države kao i postojanju sve sofisticiranijih pretnji u sajber prostoru, koje mogu da ugroze stabilnost regionalne privrede i društva. U tom smislu je neophodno sistemsko uvođenje mehanizama zaštite od sajber kriminala, što je zajednička odgovornost državnih struktura i privrede, gde se od IT kompanija očekuje da obezbede kvalitetna rešenja.

Kroz saradnju sa najznačajnijim svetskim proizvođačima tehnologija za zaštitu mreža, podataka, aplikacija i Cloud okruženja, TeleGroup je prvu konferenciju pokrenuo 2011. godine u Bosni i Hercegovini, u Srbiji 2013. godine, a od 2015. godine Infosec se redovno održava na tržištu Crne Gore. Dugoročni planovi kompanije su da u svim zemljama u kojima posluje ustanovi konferenciju koja će se svake godine baviti najaktuelnijim temama iz oblasti informacione bezbednosti i zajedno sa svetskim imenima predlagati rešenja koja će pomoći privredi i državnim institucijama da zaštite ukupne informacione resurse. TeleGroup u narednom periodu planira da pokrene konferenciju na tržištu Bugarske i Bliskog istoka.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , ,